Cum arată Gabriel Cotabiță după ce a fost externat: „Anul acesta a fost unul nefast pentru mine”

Publicat pe

Cum arată Gabriel Cotabiță după ce a fost externat din spital. Unul dintre cei mai apreciați cântăreți ai României a petrecut mai mult timp în spital, sub atenția medicilor. Recent, acesta a fost externat și s-a prezentat la emisiunea prezentată de Cătălin Măruță pentru a lămuri toate speculațiile care au apărut în această perioadă. Deși s-a zvonit că ar fi suferit un atac vascular, Gabriel Cotabiță explică faptul că problemele au fost la nivelul tiroidei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Gabriel Cotabiță este unul dintre cei mai respectați cântăreți din România. Acesta s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate și a fost în permanență supravegheat de medici. Acum, el a ieșit din spital și s-a prezentat la emisiunea prezentată de Cătălin Măruță pentru a lămuri toate speculațiile. Despre el s-a spus că a suferit un atac vascular, însă adevărul este că a avut probleme grave cu tiroida.

Acesta a pășit încrezător în platoul emisiunii pentru a lămuri toate lucrurile care s-au speculat în perioada în care a fost internat în spital. Mai mult, acesta a vorbit și despre cum a fost pentru el anul 2021.

Citește și: Gabriel Cotabiță, internat din nou în spital.Prezenta simptome de AVC

Citește și: Cum a decis Gabriel Cotabiță să se însoare după ce și-a revenit din comă:”Îi spusesem să nu mă părăsească”

Citește și: Doinița Oancea a spus despre Loredana Chivu că e cea mai neîngrijtă vedetă:„Am văzut-o la mall și arăta îngrozitor!'

Citește și: Bogdan Mocanu și iubita lui s-au despărțit:„Suntem separați de ceva timp'

Cum arată Gabriel Cotabiță după ce a fost externat din spital

După ce a suferit mai multe probleme de sănătate și a fost supravegheat în permanență de medici, Gabriel Cotabiță a reușit să iasă din spital. Acesta a povestit în cadrul emisiunii „La Măruță' cum se simte, cu ce complicații s-a confruntat, dar și cum a fost anul 2021 pentru el.

'Anul acesta a fost unul destul de nefast pentru mine. Am petrecut Revelionul în spital, cu COVID-19, iar când mi-am revenit, au apărut problemele cu tiroida. Au zis ei (n.r. – sursele apropiate medicilor/presa) că este atac cerebral, dar nu a fost. Pentru că dacă era atac cerebral, nu mai eram aici. (…) Problema cu tiroida s-a tratat, nu m-am operat. Dar nimic nu prevestise această problemă, de aceea nimeni nu a știut ce mi se întâmplă', a spus el la ProTV.

Artistul a fost infectat cu COVID-19

Artistul nu a suferit doar probleme cu tiroida, ci a fost și infectat cu COVID-19. La începutul anului curent, acesta a fost supravegheat de medici pentru a se asigura că nu există complicații.

'M-am trezit în spital după ce trecuse cam tot, nu-mi amintesc multe lucruri, dar e mai bine așa. Nu am fost grav, a trebuit însă să stau sub observația medicilor, să fiu monitorizat, mai ales că am mai avut probleme de sănătate.', a povestit el.

Ba mai mult, artistul susține că este fericit pentru că Alina, soția sa, nu a fost infectată. Acesta se roagă în fiecare zi atât pentru sănătatea lui, cât și pentru a celor dragi.

„M-am rugat să trec și peste asta, însă eu oricum fac rugăciuni mereu, și dimineața și seara. Dumnezeu m-a ajutat să trec cu bine și peste coronavirus. Am fost externat, nu mai iau tratament. Noroc că soția mea, Alina, nu a avut nimic, i-a ieșit testul negativ.', a continuat Gabriel Cotabiță.

Sursă foto: Captură ecran și arhivă VIVA!

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter