Andrei Ungureanu, critici dure după ce a glumit spunând că nu are, de fapt, sindromul Tourette: „Nu s-a găsit antidot”

Publicat pe

Andrei Ungureanu, critici dure după ce a glumit spunând că nu are, de fapt, sindromul Tourette. Andrei Ungureanu este câștigătorul sezonului 9 al emisiunii iUmor. Acesta a atras simpatia publicului datorită optimismului de care a dat dovadă în lupta cu sindromul Tourette. Recent, el a făcut o farsă unui vlogger, în cadrul căreia a declarat că nu suferă, de fapt, de această afecțiune. Afirmația lui a stârnit un val de reacții negative, oamenii fiind convinși că în tot acest timp, Andrei și-a mințit urmăritorii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andrei Ungureanu a fost unul dintre cei mai admirați concurenți de la iUmor. Ulterior, după câștigarea competiției, el a primit o mulțime de aprecieri în mediul online. Recent, tânărul a făcut o farsă unui vlogger în cadrul căreia a declarat că nu are, de fapt, sindromul Tourette. Această afirmație a avut urmări extrem de negative, iar acum, internauții nu îi mai dau crezare.

Acesta a încercat să explice internauților faptul că a fost vorba doar de o farsă și că, în realitate, el chiar suferă de această afecțiune. Oamenii nu l-au mai crezut și au luat cu asalt conturile de socializare ale băiatului cu Tourette.

Citește și: Cine este Andrei Ungureanu, Omul cu sindrom Tourette de la iUmor: „Corpul meu se mișcă involuntar'

Citește și: Oana Roman, adevărul despre despărțirea de Marius Elisei: el nu a mai vrut să stea cu mama ei!

Citește și: Drama neștiută a lui Andrei Ungureanu, câștigătorul iUmor. Cum i s-a declanșat sindromul Tourette

Citește și: Văduva lui Vladimir Găitan, mesaj tulburător la 40 de zile de la moartea actorului. Ce a anunțat Tünde

Andrei Ungureanu, critici dure după ce a glumit spunând că nu are, de fapt, sindromul Tourette

Andrei Ungureanu a primit un val de critici extrem de dure după ce a glumit, spunând că nu are, de fapt, sindromul Tourette. Totul a început în momentul în care tânărul a vrut să îi facă o farsă unui vlogger și a declarat că nu suferă de această afecțiune. Imediat cum au văzut afirmația, fanii acestuia au luat cu asalt conturile de socializare ale câștigătorului iUmor și i-au adresat cuvinte dure.

Deși Andrei Ungureanu a încercat să le explice oamenilor că a fost o farsă, pare că aceștia nu îi mai dau crezare. Ba mai mult, pentru a-și recâștiga credibilitatea, el a publicat pe TikTok documentele medicale ce dovedesc faptul că problema sa este una reală.

„Nu s-a găsit antidot'

Invitat la emisiunea X-tra Night Show, Andrei Ungureanu a explicat modul în care se manifestă boala și de ce fiecare persoană are ticuri diferite. Chiar mai mult, el a punctat faptul că nu există un antidot pentru această suferință.

'Fiecare persoană care are Tourette nu trebuie să aibă exact același ticuri. Că mulți întreabă de ce eu am așa și altul altfel. Pentru că Tourette se manifestă diferit. Are diferiți declanșatori, vorbește altfel, ce vezi, ce auzi, nu s-a găsit antidot, nu există', a spus el.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter