Ce dietă a ținut Radu Itu înainte de Survivor: „Am slăbit, eram mai îndesat”

Publicat pe

Ce dietă a ținut Radu Itu înainte de Survivor. Celebrul pălărier face parte din echipa „Faimoșilor', alături de alte 11 nume cunoscute din showbiz-ul autohton. La fel ca restul concurenților, acesta s-a pregătit intens pentru cea mai tare aventură din viața lui. Iată ce schimbări semnificative a făcut înainte de a merge în Republica Dominicană!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce dietă a ținut Radu Itu înainte de Survivor. Pălărierul din echipa roșie, cea a „Faimoșilor', speră să se descurce de minune în concurs. Pentru asta, el se pregătește intens și e gata pentru aventura inedită din Republica Dominicană. I-au mai rămas doar câteva zile la dispoziție, timp în care nu se dezice de antrenamente.

Survivor România, unul dintre cele mai îndrăgite show-uri de televiziune, va debuta la PRO TV în doar câteva zile. Telespectatorii vor putea urmări emisiunea începând cu data de 16 ianuarie 2022. Concurenții, atât cei din echipa „Faimoșilor', cât și cei din echipa „Războinicilor', se vor îndrepta în curând către Republica Dominicană, după ce s-au antrenat intens în țară.

Citește și: Cine este Elena Matei de la Survivor România 2022.Drama care i-a marcat viața

Citește și: Primele imagini cu Războinicii de la Survivor România 2022.Două nume cunoscute apar pe listă

Citește și: De ce a apărut Andreea Tonciu plină de bandaje la cap, înainte de Survivor România:„Părea vânătă lângă ochi'

Citește și: Cum a început prietenia dintre Romică Țociu și Cornel Palade:„La noi va fi până când moartea ne va despărți'

Ce dietă a ținut Radu Itu înainte de Survivor

Radu Itu, unul dintre Faimoșii de la Survivor, a luat câteva măsuri drastice pentru noul proiect în care este implicat. Într-un interviu oferit recent, acesta a povestit cum se pregătește pentru plecarea în Republica Domincană. Printre altele, el a mărturisit și ce-i va lipsi cel mai mult câtă vreme va fi plecat peste hotare.

Nu este pentru prima dată când Radu Itu participă la un show sportiv. El a apărut și la „Splash! Vedete la apă', dar și la „Ninja Worrior'. Așadar, știe că pentru o astfel de competiție cum e Survivor România 2022 trebuie să fii foarte antrenat înainte.

Radu Itu de la Survivor România a făcut câteva schimbări majore. Acesta a renunțat la bună parte din meniul său, iar acum mănâncă doar o dată pe zi sau chiar deloc, spune el. De aceea a și slăbit, lucru observat imediat de către fanii lui de pe rețelele de socializare.

„Nu știu dacă am ceva care să mă sperie. Eu deja m-am antrenat. Mănânc o dată pe zi sau chiar deloc. De aia am și slăbit, eu eram mai îndesat puțin. Totuși, cred că foamea și lipsa telefonului', a mărturisit Radu Itu del a Survivor România 2022 pentru protv.ro.

„Cred că traseele vor fi dificile'

Radu Itu de la Survivor România 2022 crede că traseele vor fi un lucru dificil pentru el, pentru că nu le cunoaște. Totodată, el a recunoscut că și clima va fi o provocare.

„Cred că traseele (n.r. vor fi dificile). În primul rând pentru că nu le cunosc, și în al doilea rând, clima', a mai spus Radu Itu, Faimosul de la Survivor România 2022.

La fel ca restul concurenților de la Survivor România 2022, și Radu Itu susține că îi va fi dor de familie și de casă, cât va fi plecat în Republica Dominicană. În plus, îi vor lipsi și hobby-urile lui, cum ar fi motociclismul, fotografia și bungee jumping-ul, dar și iubita.

„O să duc dorul familiei, mele, iubitei mele, prietenilor, motocicletei și pălăriilor mele', a mai mărturisit Radu Itu de la Survivor România 2022.

Cât este marele premiu de la Survivor România 2022

Survivor România 2022 va reveni pe micile ecrane pe 16 ianuarie, iar concurenții sunt nerăbdători să participe la o experiență unică. Faimoșii și Războinicii vor lupta cot la cot și vor trece prin momente care mai de care mai dificile. Miza este un premiu uriaș, în valoare de 100.000 de euro.

Echipa Faimoșilor de la Survivor România 2022 e formată din Andreea Tonciu, CRBL, TJ Miles, Otilia Bilionera, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, fotbalistul Robert Niță, Laura Giurcanu, Radu Itu și Elena Chiriac.

Sursă foto: Instagram, Captură ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter