Primele imagini cu Războinicii de la Survivor România 2022. Două nume cunoscute apar pe listă

Publicat pe

Primele imagini cu Războinicii de la Survivor România 2022. Survivor România este emisiunea care a ținut mii de oameni în fața televizoarelor. Deși aceasta era difuzată inițial la Kanal D, recent s-a aflat că ea a fost cumpărată de ProTV, iar pe 16 ianuarie telespectatorii vor putea vedea show-ul lor preferat. S-a aflat lista celor 12 Faimoși care vor concura pentru premiul de 100.000 de euro, iar acum s-au postat și fotografiile unor Războinici.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Survivor România este pe cale să înceapă și deja s-au anunțat cine sunt cei 12 Faimoși care vor lupta pentru marele premiu. Acum, echipa ProTV a postat pe site-ul oficial câteva fotografii cu membrii echipei Războinicilor. Printre aceștia se numără Elena Matei, fosta concurentă „Chefi la Cuțite', dar și GB Blaze, fost concurent „Mireasa'.

Primele imagini cu Războinicii de la Survivor România 2022. Două nume cunoscute apar pe listăPrimele imagini cu Războinicii de la Survivor România 2022. Două nume cunoscute apar pe listă

Prezentatorul Daniel Pavel a vorbit despre modul în care va arăta competiția. Acesta declară că telespectatorii nu sunt pregătiți pentru ceea ce va urma!

Citește și: De ce nu mai participă Cătălin Bordea la Survivor 2022:’O să plec în…’

Citește și: Xonia, apariție de senzație, după izolare!A slăbit foarte mult și afișat o siluetă de invidiat

Citește și: Margherita de la Clejani ar putea primi o pedeapsă mai mare, după ce a condus sub influența drogurilor.Solicitarea procurorilor

Citește și: Când începe Survivor România la PRO TV:”E pus la bătaie un singur premiu, de 100.000 euro”

Primele imagini cu Războinicii de la Survivor România 2022

Războinicii sunt pregătiți să lupte și să concurenze cu Faimoșii pentru marele premiu pus la bătaie! Este vorba despre o miză cu un câștig mare, în valoare de 100.000 de euro! Dacă deja s-au aflat celebritățile acestui nou sezon, este timpul să se afle și cealaltă parte a barierei. Pe site-ul oficial Survivor România deja s-au postat câteva imagini cu persoanele care vor supraviețui în junglă!

Printre numele mari se numără și Elena Matei, fostă concurentă „Chefi la Cuțite', dar și GB Blaze de la „Mireasa'. Aceștia sunt mai hotărâți ca niciodată să dovedească ceea ce pot!

Ce spune Daniel Pavel despre noul sezon

Prezentatorul emisiunii Survivor România 2022 este încântat de lupta care va începe pe 16 ianuarie la ProTV. Acesta susține că telespectatorii nu sunt pregătiți pentru ceea ce se va întâmpla în noul sezon.

„Credeți-mă… nu sunteți 100% pregătiți pentru ce va urma la începutul anului viitor. Aștept, cu nerăbdare, luna ianuarie pentru a porni din nou la drum spre această aventură unicată și pentru a-i vedea pe curajoși pe traseu. 24 de concurenți unul și unul dau testul suprem – în Republica Dominicană. Un loc pe cât de spectaculos… pe atât de tensionat. Am încredere că fiecare dintre ei a urmărit emisiunea, a înțeles ce presupune provocarea și s-a pregătit psihic pentru a face față competiției.', a spus el în cadrul emisiunii „La Măruță'.

Concurenții vor lupta pentru marele premiu în valoare de 100.00 de euro. Daniel Pavel a ținut să le reamintească celor de acasă că va exista un singur câștigător al competiției!

„Este pus la bătaie un singur premiu, de 100.000 de euro. La final, va exista un singur câștigător! Cine va fi acela? Fiți cu ochii pe noi! Mai multă aventură. Mai multă luptă. Mai mult spectacol: Ne revedem curând, doar pe PRO TV', a spus prezentatorul în cadrul emisiunii La Măruță.

Sursă foto: Instagram, Facebook și Captură ecran

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter