Când începe Survivor România la PRO TV: "E pus la bătaie un singur premiu, de 100.000 euro"

Publicat pe

Când începe Survivor România la PRO TV. Cel mai așteptat show este pe cale să înceapă. Echipele deja sunt pregătite pentru plecarea în Republica Dominicană și vor da tot ce au mai bun pentru a ajunge în marea finală, dar și pentru a câștiga marele premiu. Iată când va începe Survivor România.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Când începe Survivor România la PRO TV. Cel mai așteptat show al anului 2022 este pe cale să înceapă. Membrii a două triburi, FAIMOȘI și RĂZBOINICI, sunt pregătiți să înfrunte cele mai dure lupte pentru a-și procura hrana și a-și securiza adăpostul.

Când începe Survivor România la PRO TV: "E pus la bătaie un singur premiu, de 100.000 euro"Când începe Survivor România la PRO TV: "E pus la bătaie un singur premiu, de 100.000 euro"

De curând, s-a aflat când începe Survivor România la PRO TV. Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii, a făcut primele declarații despre noul sezon.

Citește și: Cine este Elena Chiriac de la Survivor România 2022.Are mai multe job-uri

Citește și: De ce nu mai participă Cătălin Bordea la Survivor 2022:'O să plec în…'

Citește și: Xonia, apariție de senzație, după izolare!A slăbit foarte mult și afișat o siluetă de invidiat

Citește și: Margherita de la Clejani ar putea primi o pedeapsă mai mare, după ce a condus sub influența drogurilor.Solicitarea procurorilor

Când începe Survivor România la PRO TV

Când începe Survivor România la PRO TV. O provocare mai mare decât tot ceea ce există în acest moment, un show care demonstrează că în viață nu există limite atât timp cât îți propui să reușești, SURVIVOR România este aproape de revenire!

Noul an aduce pe televizoarele celor de acasă un reality show care îi va ține cu sufletul la gură și care îi va face să tresară cu fiecare ediție. 24 de concurenți, 12 în echipa Faimoșilor și 12 în echipa Războinicilor, vor demonstra că sunt cei mai buni, însă doar unul singur va reuși să câștige marele premiu.

După o lungă așteptare, PRO TV a anunțat când va începe noul sezon. Astfel, Survivor România va începe în data de 16 ianuarie 2022.

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii, a făcut primele declarații despre noul sezon de la Survivor România.

'Credeți-mă… nu sunteți 100% pregătiți pentru ce va urma la începutul anului viitor. Aștept, cu nerăbdare, luna ianuarie pentru a porni din nou la drum spre această aventură unicată și pentru a-i vedea pe curajoși pe traseu.

24 de concurenți unul și unul dau testul suprem – în Republica Dominicană. Un loc pe cât de spectaculos… pe atât de tensionat. Am încredere că fiecare dintre ei a urmărit emisiunea, a înțeles ce presupune provocarea și s-a pregătit psihic pentru a face față competiției. Este pus la bătaie un singur premiu, de 100.000 euro. La final, va exista un singur câștigător! Cine va fi acela? Fiți cu ochii pe noi!

Mai multă aventură. Mai multă luptă. Mai mult spectacol: Ne revedem curând, doar pe PRO TV!', a spus Daniel Pavel.

Cine sunt Faimoșii de la Survivor România

S-au anunțat cei 12 concurenți care vor face parte din echipa Faimoșilor: Andreea Tonciu, CRBL, TJ Miles, Otilia Bilionera, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, fotbalistul Robert Niță, Laura Giurcanu, Radu Itu și Elena Chiriac.

„Dragilor o să o vedeți pe adevărata Andreea Tonciu în această emisiune', a spus vedeta.

Concurenți vor duce lupte crâncene, însă doar unul singur va câștiga marele premiu, în valoare de 100.000 de euro, și trofeul Survivor România.

sursă foto- Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter