Solstițiul de iarnă 21 decembrie 2021. Cum vor fi afectate zodiile

Publicat pe

Solstițiul de iarnă de pe 21 decembrie 2021 marchează începerea anotimpului rece și vine, din punct de vedere astrologic, cu mai multe schimbări pentru nativii zodiacului. Iată ce se va întâmpla odată cu instalarea celei mai scurte zi din an!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Chiar dacă, din punct de vedere calendaristic am intrat deja în iarnă, din punct de vedere astrologic acest lucru se va petrece odată cu Solstițiul de iarnă de pe 21 decembrie 2021. Cea mai scurtă noapte a anului va fi urmată de cea mai lungă noapte, iar acest fenomen va produce modificări și în plan astrologic. Astfel, cel mai mult de suferit vor avea nativii dependenți de lumina și de energia date de Soare – aceștia fiind nativii de Foc și de Pământ, notează FANATIK.

Solstițiul de iarnă 21 decembrie 2021 – cum vor fi afectate zodiile

Perioada iernii nu este una tocmai fastă pentru zodiile de Foc, și anume Berbeci, Lei, Săgetători. Acești nativi nu sunt în cea mai bună formă pe timpul iernii, dar asta nu înseamnă că se lasă învinși. Ei caută permanent resurse, și le și găsesc, pentru a-și menține energia și pentru a face față oricărui gen de provocări. Dintre cei trei, Săgetătorii, nativi născuți iarna, reușesc mai bine să-și conserve energia, dar și starea de spirit.

Citește și: 5 zodii care reușesc tot ce își propun.Norocoșii horoscopului

Citește și: Zodiile și dragostea.Cum se comportă când sunt îndrăgostite

Citește și: 5 motive pentru care trebuie să ai un prieten Săgetător

Citește și: Zodiile cu cel mai mare noroc în dragoste, în această iarnă

Solstițiul de iarnă 21 decembrie. De altfel, nici zodiile de Pământ – Taurii, Fecioarele și Capricornii – nu se simt în largul lor iarna. Acești nativi preferă căldura căminului aerului rece de afară, așadar preferă să-și petreacă timpul mai mult în casă, alături de familie. Statul în acasă aduce însă și beneficii, astfel toate cele trei zodii sunt mai creative în această perioadă, lucru de care pot profita din plin.

Zodiile favorizate în timpul solstițiului de iarnă

Solstițiul de iarnă de pe 21 decembrie 2021. Veste bună pentru zodiile de Aer – Gemeni, Balanță, Vărsător – cărora solstițiul de iarnă le schimbă starea de spirit. Spre deosebire de nativii amintiți mai sus, aceștia sunt la polul opus. Gemenii devin mai atenți și mai eficienți pe întuneric, iar Balanțele și Vărsătorii, dacă se află compania potrivită, se simt perfect.

Și Zodiile de Apă – Racii, Scorpionii și Peștii – se simt bine iarna, acești nativi reușind să revolve cu succes task-uri pe care le-au lăsat în stand-by în restul anului. Cât despre Raci, aceștia reușesc chiar să dezvolte proiecte noi.

Scorpionii și Peștii sunt și ei favorizați de Solstițiul de iarnă 22 decembrie 2021. Acești nativi vor reuși să scape de persoanele toxice din viața lor și de relațiile nepotrivite, cărora le vor pune punct aici. Iar Peștii sunt cei mai deciși să scape de persoanele indezirabile din anturajul lor.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter