Iubitul lui Carmen de la Sălciua și-a cunoscut viitoarea soacră. Cum a decurs întâlnirea

Publicat pe

De câteva luni, Carmen de la Sălciua trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul ei, în ciuda tuturor problemelor pe care le-au tot întâmpinat. În ziua de Crăciun, Marian Corcheș și-a cunoscut chiar și viitoarea soacră. Cum a decurs întâlnirea dintre aceștia.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Carmen de la Sălciua credea că nu o să-și mai găsească fericirea alături de un bărbat, mai ales după ce a trecut printr-un divorț dureros. Însă, se pare că viața avea pregătit ceva mai bun pentru ea. De curând, îndrăgita cântăreața a început să formeze o relație cu un bărbat chipeș, pe numele lui Marian Corcheș.

Iubitul lui Carmen de la Sălciua și-a cunoscut viitoarea soacră. Cum a decurs întâlnireaIubitul lui Carmen de la Sălciua și-a cunoscut viitoarea soacră. Cum a decurs întâlnirea

Deși l-a ținut departe de ochii curioșilor pentru o perioadă, Carmen de la Sălciua și-a dat seama că este vorba de ceva mai serios, așa că a împărtășit și cu fanii ei momentele speciale prin care trece. Relația este cu atât mai serioasă, întrucât iubitul artistei chiar și-a cunoscut viitoarea soacră.

Citește și: Iubitul lui Carmen de la Sălciua și soția lui au ajuns la tribunal:’Dacă și-ar fi dorit atât de mult să divorțeze…’

Citește și: Ce a făcut Carmen de la Sălciua după ce s-a aflat că iubitul ei este însurat:„Știe că nu-mi face bine…

Citește și: Mioara Roman a fost internată în spital. Cum se simte mama Oanei Roman:„Are picioarele foarte umflate’

Citește și: Lidia Buble i-a făcut avansuri lui Marius Manole:„E foarte drăguță, eu mor după ea’

Iubitul lui Carmen de la Sălciua și-a cunoscut viitoarea soacră

Carmen de la Sălciua trăiește cea mai frumoasă perioadă din viață ei. De mai bine de două luni, îndrăgita artistă se bucură de o frumoasă poveste de iubire. S-a cunoscut cu iubitul ei și a simțit din nou primii fiori ai dragostei. La momentul actual, cei doi se pare că au parte de o relație extrem de bine sudată.

De curând, mai exact în ziua de Crăciun, artista și iubitul ei au decis să meargă la familia ei acasă. Astfel, Marian și-a cunoscut pentru prima dată și viitoarea soacră. Despre întregul momente, Carmen de la Sălciua a vorbit pe rețelele de socializare.

'Da, s-au cunoscut. Lucrurile au decurs exact cum mă așteptaml, excelent!', a spus Carmen de la Sălciua pe Instagram.

De curând, Carmen de la Sălciua a fost invitată în cadrul unui podcast de pe YouTube. Vedeta a recunoscut că i-a cunoscut pe părinții iubitului ei și că întâlnirea a decurs perfect.

„Mă înțeleg foarte bine cu mama și tatăl lui. E o doamnă care îți creează o bună dispoziție, vorbesc ore întregi cu ea. S-au legat așa toate, nu pot să spun cum… Eu mereu am crezut că vine dragostea aia pe care eu o merit, n-am știut cine va fi prințul, dar știu că m-a făcut să mă simt femeie.’, a mărturisit Carmen de la Sălciua într-un podcast.

sursă foto- Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter