Maurice Munteanu, dezvăluiri sincere despre orientarea lui sexuală: "Mi se părea simpatic un coleg"

Publicat pe

Maurice Munteanu este unul dintre cei mai apreciați creatori de modă din România. Juratul de la Bravo, ai stil! a vorbit sincer despre orientarea sa sexuală. Vedeta tv a povestit când și-a dat seama că are o altă înclinație sexuala și cum a depășit momentul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Juratul emisiunii de la Kanal D a recunoscut de mult timp că îi plac bărbații, vorbind de fiecare dată cu naturalețe despre acest subiect. De curând vedeta a răspuns la mai multe întrebări care stăteau pe buzele tuturor în cadrul emisiuni. Maurice a decis că este timpul pentru a spune povești legate chiar de el.

Maurice Munteanu, dezvăluiri sincere despre orientarea lui sexuală: "Mi se părea simpatic un coleg"Maurice Munteanu, dezvăluiri sincere despre orientarea lui sexuală: "Mi se părea simpatic un coleg"

Juratul nu a ținut niciodată secretă orientarea sa sexuală și nu a ezitat să spună că îi plac anumiți bărbați. Invitat în emisiunea Oanei Radu, Maurice Munteanu i-a povestit artistei toată aventura sa în căutarea răspunsului despre orientarea sa sexuală.

Citește și: Scandal de proporții la Bravo, ai stil! Maurice Munteanu părăsește platoul:”S-a întrecut măsura”

Citește și: Cristina Șișcanu, acuzații grave la adresa lui Cătălin Botezatu și Maurice Munteanu, la Bravo, ai stil!:”Ați stat în spatele ținutelor…”

Citește și: Schimb dur de replici între Maurice Munteanu și Alexandra Ungureanu la Bravo, ai stil! Celebrities:”Vreau să știu ce fel de celebritate ești?”/ „Nu pot să mă raportez la tine”

Citește și: Nick Casciaro, concurentul Loredanei, a câștigat X Factor.Artistul a plecat acasă cu 50.000 de euro

Maurice Munteanu: „Nu știam cum să interpretez toată afacerea asta”

Juratul de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a dezvăluit când și-a dat seama de orientatea sa sexuală. În cadrul emisiunii „Detectorul de minciuni”, prezentată de Oana Radu, Maurice Munteanu a dezvăluit că și-a dat seama încă din copilărie că nu este atras de femei. Acesta a mărturisi că la vârsta de 7-8 ani a început să observe că îi plac băieții.  

„În copilărie (n.r. și-a dat seama de orientarea lui sexuală). Cred că aveam 7-8 ani și nu știam ce se întâmplă, pentru că mi se părea simpatic un coleg, mai precis un vecin. Și atunci mi-am dat seama. Nu știam cum să interpretez toată afacerea asta.  Din păcate, în România ne lovim la tot pasul de tipul asta de mentalități super învechite..”, a declarat Maurice Munteanu, potrivit Wowbiz.ro.

Maurice, confesiuni surpinzătoare

Vedeta de la Kanal D și-a dat seama că are o altă orientare sexuală, dar acest lucru nu l-a panicat. Referitor la cum este el într-o relație, Maurice a mărturisit că este o persoanp dificilă din cauza cerințelor pe care le are de la partenerul de viață. De asemenea, juratul a declarat că este gelos.  

„Trebuie să definim asta cu dificil. Nu cred că sunt foarte dificil, sau, mă rog, unii ar considera asta. Dacă a cere foarte mult pentru că și oferi foarte mult înseamnă că ești dificil, da, sunt dificil. O relație ar trebui să aibă în primul rând la bază o formă de parteneriat. Fără asta nu se poate face nimic. O relație care se bazează doar pe o pasiune din asta dementă, care se poate stinge foarte ușor, nu se transformă într-o relație.”, a mai spus juratul „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Maurice Munteanu nu a primit bani pentru servicii sexuale

Vedeta tv a povestit că primește propuneri indecente atât din partea femeilor, cât și din partea bărbaților, dar niciodată nu i s-au oferit bani pentru servicii sexuale. Cu toate astea, Maurice Munteanu a declarat că el a plătit pentru astfel de activități.  

„Nu mi s-au oferit bani (n.r. pentru favoruri sexuale), dar am dat eu. Foarte mulți oameni dintre cei pe care îi cunosc fac asta, doar că nu recunosc. Eu recunosc, da, am plătit. Care e problema? Mi se pare o chestie igienică, mi se pare o chestie…Nu e ceva de ascuns”, a mai spus Maurice în emisiunea Oanei Radu.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter