Dieta secretă a lui Cristiano Ronaldo. Ce mănâncă fotbalistul pentru a fi în formă

Publicat pe

Dieta lui Cristiano Ronaldo este una bogată în proteine și carbohidrați sănătoși, fructe și legume. Pentru a fi în formă, fotbalistul Cristiano Ronaldo are nevoie nu doar de sală, ci și de o dietă corespunzătoare. Ce mănâncă Cristiano Ronaldo într-o zi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

În urma reacției lui Cristiano Ronaldo din timpul celebrei conferințe de presă din vară, în care a spus să nu mai bem sucuri carbogazoase, ci apă, mulți dintre fanii fotbalistului au devenit curioși cum arată dieta lui Cristiano Ronaldo. 'The Sun' a dezvăluit care este dieta portughezului, dar și care e programul lui de somn. Astfel, studiindu-i programul, ziariștii britanici au confirmat că portughezul este unul dintre sportivii cei mai disciplinați din lume.

Dieta secretă a lui Cristiano Ronaldo. Ce mănâncă fotbalistul pentru a fi în formăDieta secretă a lui Cristiano Ronaldo. Ce mănâncă fotbalistul pentru a fi în formă

Astfel, Cristiano Ronaldo are zile în care poate lua masa de 6 ori pe zi, cu două mese de prânz și două cine, iar peștele reprezintă o parte importantă a dietei.

Favoritele lui sunt tonul, peștele spadă și codul. De asemenea, carnea de pui este considerată de Ronaldo 'magică', pentru că este slabă, dar are un conținutul bogat în proteine.

La micul dejun, Ronaldo mănâncă brânză cu șuncă și iaurt degresat. Dacă nu are timp să mănânce ceva până la masa de prânz, starul lui Juventus preferă să bea suc de avocado de-a lungul întregii zile.

La prânz, el ia două mese. Practic, sunt două feluri de mâncare. Primul este compus din friptură de pui și salată și al doilea din ton cu salată, ouă și măsline.

Citește și: Christian Sabbagh, prima reacție după ce soția a cerut ordin de protecție:„Era nervoasă pentru că…’

Citește și: Soția lui Christian Sabbagh a cerut ordin de restricție!Când trebuie să meargă prezentatorul Kanal D în instanță

Citește și: Cu ce probleme s-a confruntat Diana Dumitrescu după naștere:„Dureri crunte, am cedat nervos, eram epuizată’

Dieta lui secretă a lui Cristiano Ronaldo

La cină, revine în farfurie peștele, dar și o friptură, totul asezonat cu salate. De asemenea, conform ziariștilor britanici, el mai preferă să mănânce o specialitate din Lisabona, 'Bacalao a la Brasa', care constă dintr-un amestec  de cod mărunțit, ceapă, cartofi tăiați subțire și ouă mărunțite.

În afară de alimentație, pentru Ronaldo foarte important este somnul. Așa cum a recunoscut, el doarme în fiecare noapte câte opt ore, dar în plus mai are alte cinci reprize de somn pe timpul zilei!

'Un somn corespunzător este foarte important pentru a putea face față antrenamentelor. Mă duc la culcare deveme și mă trezesc devreme, în special în zilele cu meciuri. Somnul ajută la recuperarea musculară, care e foarte importantă', a declarat în mai multe rânduri Ronaldo, citat de click.ro.

Dieta lui Cristiano Ronaldo. Ce mănâncă într-o zi

Micul dejun

Brânză și șuncă, iaurt slab

Masa de prânz numărul 1

Pui cu salată

Masa de prânz numărul 2

Ton, măsline, ouă și roșii

Gustări

Fructe proaspete, suc de avocado

Cina numărul 1

Pește spadă proaspăt și salată

Cina numărul 2

Friptură și calamari

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter