Ce relație au Andreea Antonescu și fiica ei, Sienna, în vârstă de 12 ani: "I-am dat toată libertatea din lume"

Publicat pe

Andreea Antonescu a născut în 2011 o fetiță. Sienna are aproape 12 ani, iar artista și-a dorit întotdeauna să aibă o relație de prietenie cu copilul ei. Recent, jumătatea trupei Andre a vorbit despre relația pe care o are cu fiica sa. De asemenea, vedeta a spus și ce decizii ia cu privire la educația micuței. Deși a divorțat de tatăl Siennei, Andreea reușește să își crească fiica singură și încearcă să îi ofere o viață frumoasă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Andreea Antonescu a părăsit România în urmă cu câțiva ani, luând decizia de a se muta în Statele Unite ale Americii. După ani de zile, vedeta a luat decizia de a se întoarce pe tărâmul natal, dar acest lucru i-a adus despărțirea de soțul ei, Traian Spak. Omul de afaceri locuiește în continuare în America, dar cei doi au păstrat o relație decentă de dragul fiicei lor.

Ce relație au Andreea Antonescu și fiica ei, Sienna, în vârstă de 12 ani: "I-am dat toată libertatea din lume"Ce relație au Andreea Antonescu și fiica ei, Sienna, în vârstă de 12 ani: "I-am dat toată libertatea din lume"

Andreea Antonescu a recunoscut că, atunci când a devenit mamă și-a înțeles cu adevărat părinții. Vedeta a vorbit recent despre relația pe care o are cu fiica sa, Sienna, dar și ce reguli are atunci când vine vorba de educației micuței sale.

Citește și: Câte kilograme are Andreea Antonescu și ce dietă ține:”Am renunțat la…”

Citește și: „M-a sunat de la Terapie Intensivă…' Mesajul care a surprins-o pe Andreea Antonescu.Ce i-a transmis Andreea Bălan în miez de noapte

Citește și:n Cu ce se ocupă Daniela Crudu acum, după ce s-a retras din televiziune:„Nu mă plâng'

Citește și: Românii din diaspora au la dispoziție maximum 15 zile să revină acasă pentru încorporare, în caz de război:„Prin ordin de chemare'

Andreea Antonescu a dezvăluit care este relația dintre ea și fiica ei

Andreea Antonescu este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Aceasta a făcut parte din trupa Andre, alături de Andreea Bălan. Cântăreața a vorbit despre relația pe care o are cu fiica ei, Sienna, în vârstă de 11 ani. Andreea a mărturisit că este prietenă cu fiica ei și o ajută să fie independentă, dar are mereu grijă să fie în preajma ei. Invitată în emisiunea Vorbește lumea, Andreea Antonescu a spus că și-a înțeles părinții după ce a devenit și ea mamă.

Jumătatea trupei Andre încearcă să o educe pe fiica ei încât să devină independentă și descurcăreață. Cu toate astea, nu se poate abține să nu fie în spatele ei. Andreea și Sienna ies împreună în oraș, iar dacă fiica ei vrea să fie singură, vedeta își revervă o masă într-un colț.

„Eu i-am dat Siennei toată libertatea din lume. A putut să iasă cu prietenii și cu colegii… dar cu mama după ea. Eu am lucrat la psihicul copilului încă de când avea o zi-două.Era copilul acolo înfășat, în pătuțul ei și eu îi spuneam: ‘Mama ta o să fie cea mai bună prietenă a vieții tale. Tu când o să mergi în club, tu o să ai o masă rezervată într-un colț al clubului și mama ta o să fie în cealaltă parte. ',  a povestit Andreea Antonescu.

Andreea Antonescu vrea să fie un părinte modern

Andreea Antonescu își dorește să fie un părinte modern. Artista a povestit că anul trecut fiica ei a surprins-o cu o cerere. De 1 iunie, Andreea a vrut să o scoată pe fiica ei și pe colegii săi de clasă la film, dar a avut parte de o surpriză. Sienna i-a cerut mamei sale să nu intre cu ei în sală, sugerându-i să meargă să bea o cafea.

„Eram fericită și entuziasmată că merg cu gașca la film. Mi-a spus să mă duc la o cafea. A fost cea mai rea cafea pe care am băut-o vreodată. Eram șocată.Era cea mai bună prietenă la două rânduri în spatele Siennei, dar asta n-a știut copilul meu niciodată. Din tot episodul ăla eu am ieșit o mamă cool. Și la pizza avem două mese diferite.', a povestit Andreea Antonescu, relatează fanatik.ro.

Andreea Antonescu a divorțat de tatăl Siennei

Andreea Antonescu a fost căsătorită cu omul de afaceri Traian Spak. Cei doi au locuit mulți ani în SUA, dar vedeta a luat decizia de a se întoarce în România. Vedeta a fost cea care a făcut primul pas spre separare. Chiarși așa, Andreea și Traian au o relație normală, de dragul fiicei lor.

„Îmi era extrem de dor de România. Îmi era dor stilul meu de viață de aici de care fugisem. Mi-a fost dor de absolut tot.Am venit în România și am avut foarte multe proiecte. Știam că relația mea cu Traian s-a bazat pe prietenie, pe sentimente curate, pe sinceritate și respect.I-am zis că pentru următorii ani nu voi mai ajunge în State sau nu atât de mult astfel încât să întrețin această căsnicie', a declarat Andreea Antonescu în urmă cu ceva timp.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter