Câte kilograme are Andreea Antonescu și ce dietă ține: "Am renunțat la..."

Publicat pe

Andreea Antonescu se menține într-o formă fizică de invidiat și ne-a spus ce eforturi face pentru silueta sa. De asemenea, vedeta nu s-a sfiit nici să ne vorbească despre intervenții estetice, fără să nege că atât timp cât o fac să simtă bine în pielea ei, micile retușuri sunt bine venite. Nu în ultimul rând, ne-a răspuns și la întrebări mai incomode, cum ar fi dacă ar mai poza vreodată nud.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Te văd că muncești destul de mult. Piese, videoclipuri, emisiuni televizate, îți crești și conturile de social media, unde ai deja multe contracte. Ești o persoană cheltuitoare? Care este agoniseala ta de-o viață, ca să spunem așa?

Nu am stat vreodată să-mi declar averea și nu cred că este cazul s-o fac acum, dar tot ce pot spune este că am devenit mult mai realistă și mai atentă, din punct de vedere material, din momentul în care apărut Sienna în viața mea, dorindu-mi să-i clădesc un viitor cât mai frumos!

Câte kilograme are Andreea Antonescu și ce dietă ține: "Am renunțat la..."Câte kilograme are Andreea Antonescu și ce dietă ține: "Am renunțat la..."

Andreea Antonescu: „Sunt mulțumită cu tot ce am realizat'

Chiar, cum a fost pentru tine să câștigi atât de mulți bani la o vârstă atât de fragedă? Ai știut de la început valoarea banilor sau ai mai
și pierdut, ai cheltuit fără rost?

Nu aș fi știut valoarea banilor dacă nu aș fi avut un tată care să mă facă să înțeleg că un copil de 12 ani nu ar avea nevoie de atâția bani! Bineînțeles că am trecut prin perioade în care am făcut nu tocmai cele mai înțelepte investiții, dar au fost, și acelea, probabil lecții de viață! Tot ce pot să-ți spun este că sunt mulțumită astăzi cu tot ce am realizat. Sunt mândră de mine, recunosc!

Citește și: Ce se întâmplă cu divorțul dintre Andreea Antonescu și Traian Spak. Ce spune artista despre împăcare:”Niciodată să nu spui niciodată”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțelege Andreea Antonescu cu fiica ei:”Lucrurile s-au schimbat în ultima perioadă”. Ce spune despre al doilea copil / EXCLUSIV

Citește și: Marius Elisei, dezbrăcat total într-o filmare, alături de Oana Roman.De ce au dispărut imaginile de pe Instagram

Câte kilograme are Andreea Antonescu și ce dietă ține

Nu faci un secret pe seama vârstei, iar în septembrie ai împlinit 39 de
ani. Am remarcat că păstrezi aceeași imagine sexy dintotdeauna. Bine, ar fi și păcat, la cum arăți. Spune-ne cum reușești să te menții la… 42 kg, cred, hahahaha!

Nu mai am 42 kg, am 47 și mi s-a recomandat să nu mai slăbesc. Dar, am ajuns de data aceasta la silueta pe care o am prin muncă, sacrificii și un stil de viață sănătos!

Am renunțat la dulciuri, Nutella, pentru care aveam o obsesie, și orice alte alimente care nu fac bine organismului. Consider că ești ceea ce mănânci și cred că al meu corp merită să-i ofer ce-i mai bun!

Andreea Antonescu: „Întotdeauna am fost de acord cu intervențiile estetice'

Momentul adevărului. Ce intervenții estetice ai? Mai plănuiești să-ți faci mici retușuri, în perioada următoare?

Întotdeauna am fost de acord cu intervențiile estetice, atât timp cât ne fac să ne simțim mai bine în pielea noastră, dar bineînțeles cu anumită limită, nefiind vreodată de acord cu retușurile care ne-au fost sugerate de ceilalți (iubiți, soți, amanți). (râde)

Voi apela la orice gen de retușuri care mă vor face să fiu bine cu mine!

Andreea Antonescu: „Nu mi-am dorit apariția în Playboy'

Dacă te-ar mai căuta Dan Capatos și ți-ar face o ofertă să pozezi nud,
ce sumă i-ai spune, acum? Hahaha!

Să ne amintim faptul că apariția mea în Playboy a fost sută la sută la
insistențele lui Capatos, nu mi-am dorit-o, tocmai de aceea le-am cerut o sumă pe care eram convinsă că nu o voi primi! N-am vrut să apar în acel pictorial, s-a întâmplat o singură dată în viață și nu se va mai repeta! De data aceasta, voi avea grijă să nu mai specific vreo sumă, de frică! (râde)

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE IULIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter