Marius Elisei, dezbrăcat total într-o filmare, alături de Oana Roman. De ce au dispărut imaginile de pe Instagram

Publicat pe

După ce au decis să mai dea o șansă relației lor, Oana Roman și Marius Elisei se iubesc mai mult ca niciodată și nu ezită nicio clipă să demonstreze acest lucru. Recent, fiica lui Petre Roman și-a luat prin surprindere fanii în momentul în care a publicat un filmuleț la Insta Story, iar în cadru a apărut Marius Elisei dezbrăcat complet.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

După mai multe conflicte, Oana Roman și Marius Elisei au decis să mai dea o șansă poveștii lor de dragoste. Din momentul în care au luat această decizie, amândoi radiază de fericire, iar urmăritorii vedetei sunt adesea martori la gesturile tandre dintre ei, având în vedere numeroasele imagini pe care Oana Roman le publică pe Instagram.

Marius Elisei, dezbrăcat total într-o filmare, alături de Oana Roman. De ce au dispărut imaginile de pe InstagramMarius Elisei, dezbrăcat total într-o filmare, alături de Oana Roman. De ce au dispărut imaginile de pe Instagram

Recent, Oana Roman și-a surprins urmăritorii, după ce a publicat un filmuleț în care Marius Elisei apare complet dezbrăcat. Fiica lui Petre Roman se pregătea pentru un eveniment și a dorit să le arate fanilor ei în ce este îmbrăcată. Însă, în cadru a apărut și Marius Elisei, care era complet dezbrăcat. Desigur, Oana Roman i-a acoperit zonele intime cu rochia ei, așa că nu s-a putut observa nimic.

Citește și: Liviu Teodorescu și Iulia s-au căsătorit religios!Primele imagini de la nuntă

Citește și: Giani Kiriță s-a împăcat cu fosta iubită.Femeia este de vârstă apropiată cu fiica lui

Citește și: Cum a fost cucerită Alexandra Stan de soțul ei:„Când era consilierul meu…'/ EXCLUSIV

Citește și: Drama actriței Anca Dinicu, alias Gina Felea din Băieți de Oraș:„Am intrat în depresie, nu puteam să…'/ EXCLUSIV

Cine a șters fotografia cu Marius Elisei gol

La scurt timp de la publicare, imaginile cu Marius Elisei dezbrăcat au fost șterse de pe contul de Instagram al Oanei Roman. În cazul în care credeți că vedeta a decis să șteargă imaginile cu Marius Elisei în constumul lui Adam, aflați că nu este așa. Mulți internauți n-au fost de acord cu ipostaza în care au apărut cei doi, așa că au dat report, iar Instagram-ul a șters postarea.

Frumoasă scena cu Marius. Părea dintr-un film bun de dragoste! Nu contează decât armonia și înțelegerea voastră! Comentariile sunt răutăcioase. Arăți bine și asta este tot ce contează. Multă fericire și înțelegere! Nu trebuiau șterse imaginile…Nu era nimic compromițător', i-a transmis o persoană Oanei Roman despre imaginile cu Marius Elisei.

Mai sunt și oameni care înțeleg. Au umor și inteligență. Și sunt mulți… Nu am șters eu. S-au dat atâtea reporturi încât mi-a șters Instagram-ul', a scris Oana Roman.

Oana Roman și Marius Elisei își reînoiesc jurămintele

Oana Roman a spus că ea și Marius Elisei nu se mai căsătoresc civil, însă vor să își reînoiască jurămintele. Cei doi nu exclud cu desăvârșire posibilitatea de a-și spune din nou „da' la Starea Civilă, însă deocamdată nu își doresc acest lucru.

Nu ne căsătorim civil din nou sub nicio formă, cel puțin deocamdată. În septembrie e ziua lui, vom face o petrecere, vom merge la biserică doar pentru a face o ceremonie de reînoire de jurăminte, deoarece noi în fața lui Dumnezeu nu am divorțat, n-am făcut o slujbă de dezlegare.

Vom face o petrecere pentru a celebra acest eveniment și ziua lui de naștere',  a explicat Oana Roman pe rețelele sociale.

De ce s-au împăcat Oana Roman și Marius Elisei

La un moment dat, Oana Roman a explicat fanilor de pe Instagram de ce ea și Marius Elisei au luat decizia de a se împăca. „Foarte multă lume, inclusiv prieteni și familie, ne întreabă cum și de ce ne-am împăcat. De ce? Pentru că am luat această decizie doar noi împreună fără să simțim nevoia să o discutăm cu nimeni, nici măcar cu familia sau prietenii apropiați. Toți au aflat și au văzut din postările noastre. Este poate un gest egoist din partea noastră, dar am dorit să facem acest pas doar noi cu noi. Am refuzat, ca și atunci când ne-am despărțit, orice invitație la vreo emisiune în care să vorbim despre asta și nu am făcut niciun fel de discuție publică pe această temă‘, a scris Oana Roman pe Instagram.

Vedeta a explicat că decizia lor este una asumată. Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat pentru binele familiei.

Am luat o decizie gândită și asumată și am făcut ce am simțit amândoi pentru binele și împlinirea noastră ca familie. Mulțumim celor care ne-au trimis mesaje și gânduri frumoase’, a mai adăugat Oana Roman.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter