Cine sunt nașii pe care Denisa Filcea și Flick i-au ales pentru copilul lor. Anunțul a fost făcut într-un mod inedit 

Publicat pe

Cine sunt nașii pe care Denisa Filcea și Flick i-au ales pentru copilul lor. Peste doar câteva luni, cei doi vor deveni vor deveni părinți și abia așteaptă momentul în care își vor strânge bebelușul în brațe. Până acum au ținut sarcina secretă și încă nu au dezvăluit care este sexul copilului. Mai mult, cei doi și-au ales deja nașii pentru bebe.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Flick și Denisa Filcea au fost mereu rezervați cu relația lor. Cei doi au făcut cununia civilă în mare secret în Grecia, acolo unde se aflau în vacanță. Imaginile de atunci i-au surprins pe fani, mai ales că nu se așteptau.

Cine sunt nașii pe care Denisa Filcea și Flick i-au ales pentru copilul lor. Anunțul a fost făcut într-un mod inedit Cine sunt nașii pe care Denisa Filcea și Flick i-au ales pentru copilul lor. Anunțul a fost făcut într-un mod inedit 

Ulterior, aceștia au făcut cununia religioasă tot în mare secret și nu au vrut ca presa să știe de eveniment. După ce totul s-a terminat, au făcut publice și imagini de la petrecere și de la slujba religioasă. Cuplul a avut, astfel, două perechi de nași.

Citește și: Cine este Denisa Filcea, soția lui Flick.Tot ce nu știi despre ea

Citește și: Ce cadou i-a făcut Flick soției sale, după ce a aflat că o să fie tată pentru prima oară: „M-am topit”

Citește și: Cât a slăbit Gigi Becali după ce a consumat doar compot și pâine cu gem, în Postul Paștelui:„Aveam 82 de kilograme și acum am…'

Citește și: Cum a afectat-o pe Sanda Ladoși faptul că tatăl său era ofițer de Securitate:„Am fost botezată noaptea, pe ascuns, când eram destul de măricică'

Cine sunt nașii pe care Denisa Filcea și Flick i-au ales pentru copilul lor

Cei doi au declarat la Antena Stars că nici măcar ei nu au aflat dacă vor avea băiat sau fată, potrivit Spynews.ro. În ceea ce privește nașii bebelușului, Flick și Denisa Filcea i-au ales deja, iar aceștia vor fi cei care de altfel i-au și cununat. Cuplul a avut două perechi de nași, printre care și Daniel Buzdugan și soția lui.

Propunerea de a le boteza copilului a venit într-un mod inedit. Flick și Denisa Filcea au proiectat o fotografie cu nașii lor pe un centru comercial din București, urmată de câteva versuri. Soția lui Flick a postat totul pe InstaStory.

Pentru nașii lor a fost o adevărată surpriză să vadă, atunci când s-au întors, că pe clădire se afișează poza lor și însoțită de propunerea de a fi și nași de botez.

După o relaţie de mai multe luni, Denisa și Flick au decis să îşi unească destinele. Şi nu oriunde, ci într-un loc idilic. Domnul Rimă şi Denisa au ales Creta pentru a-şi jura iubire veşnică. Anunţul a fost făcut de cei doi pe Facebook, alături de două fotografii şi de o declaraţie emoţionantă.

„De azi, în fiecare zi, / Am să îți țin în mână mâna / Și-am să te scriu în poezii / Din august, … pentru totdeauna!', a fost mesajul Domnului Rimă.

Sursă foto: arhivă, Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter