În ce relații a rămas Antonia cu fostul ei soț, Vicenzo Castellano: „Amândoi facem tot ce ține de noi ca să...”

Publicat pe

În ce relații a rămas Antonia cu fostul ei soț, Vicenzo Castellano. Antonia are, în prezent, una dintre cele mai frumoase relații din showbizul românesc. Chiar dacă acum se iubește cu Alex Velea, în trecut aceasta nu a fost la fel de norocoasă în dragoste. Ea a fost căsătorită cu un bărbat de origine italiană, Vicenzo Castellano, alături de care are și o fetiță. Iată în ce relații au rămas cei doi!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Antonia este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Aceasta nu doar că are succes pe plan profesional, ci și în viața sa personală. Vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Alex Velea, bărbatul care i-a oferit doi copii absolut superbi. Bruneta mai are o fată, Maya, din căsnicia cu Vicenzo Castellano. Ea și omul de afaceri de origine italiană au inițiat procesul de divorț în anul 2013, însă acesta s-a finalizat abia în 2020.

În ce relații a rămas Antonia cu fostul ei soț, Vicenzo Castellano: „Amândoi facem tot ce ține de noi ca să...'În ce relații a rămas Antonia cu fostul ei soț, Vicenzo Castellano: „Amândoi facem tot ce ține de noi ca să...'

Chiar dacă divorțul a durat foarte mult timp, iar Antonia a fost nevoită să meargă la multe procese, acum relația sa cu fostul soț este una bună. Iată declarațiile făcute de vedetă!

Citește și: Antonia a recunoscut!Cine câștigă cei mai mulți bani dintre ea și Alex Velea

Citește și: Antonia, detalii neștiute din relația cu Alex Velea:„A fost complimentat de câteva doamne…

Citește și: De ce a ales Anca Țurcașiu să devină vegetariană:„Mi-am dat seama că…

Citește și: Carmen Ionescu, alias Martha din serialul Adela, trăiește o dragoste ca-n filme, de 42 de ani:„Mi-a fost şi iubit, şi tată, şi soţ

În ce relații a rămas Antonia cu fostul ei soț, Vicenzo Castellano

Vedeta a oferit un interviu în cadrul căruia a fost întrebată ce relație are în prezent cu Vicenzo Castellano. Aceasta a explicat că se înțeleg foarte bine și că ambii fac tot ce le stă în putință pentru ca fiica lor, Maya, să fie fericită.

Totul este bine în relația noastră, pentru că îi dorim binele Mayei și amândoi facem tot ce ține de noi ca ea să fie fericită. Așa că relația noastră este pe cât se poate de normală și de civilizată”, a povestit ea pentru ego.ro.

Când va avea loc nunta ei cu Alex Velea

Antonia și Alex Velea formează un cuplu extrem de solid din showbiz. Artistul chiar a cerut-o în căsătorie pe frumoasa cântăreață, iar aceasta a acceptat. Cu toate acestea, nunta a întârziat să apară. Întrebați când va avea loc marele eveniment, ei au subliniat că nu li se pare o perioadă potrivită pentru asemenea petrecere.

Nu vreau ca nunta să devină un subiect agasant și lumea să mă întrebe non-stop „când? când? când?'. Nu facem lucruri pe ascuns, adică și dacă încercăm să le facem așa, până la urmă tot se află și nu suntem atât de secretoși. Dar da, ne place să ne păstrăm intimitatea, deoarece vrem să fim niște oameni normali. Nu e perioada propice unei petreceri!', a spus artistul.

Mai mult decât atât, Alex Velea susține că partenera sa de viață nu i-a oferit niciodată motive de gelozie, deși este una dintre cele mai frumoase femei din România.

Antonia va fi foarte frumoasă în rochia de mireasă, sunt convins de asta, iar eu în smoching! Ea este foarte sexy în orice fotografie, îmbrăcată și dezbrăcată. La ce femeie am, dacă eram gelos înnebuneam! Ea nu mi-a dat niciodată motive să fiu gelos, a știut mereu să mă susțină. Atunci când ne certăm, știu cum să o împac, a mai spus artistul.

Sursă foto: Instagram, Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter