Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu și-au consolidat prietenia la Asia Express: "Am reușit să construim o legătură între noi. Atunci când unul cade, celălalt e sus și invers"/ INTERVIU

Publicat pe

Cântăreț, prezentator, gazdă de emisiuni de divertisment sau simplu concurent, Andrei Ștefănescu intră în fiecare rol cu pasiune și seriozitate, dar și cu vervă și umor, iar asta se oglindește în gradul imens de simpatie pe care l-a acumulat. Artistul ne-a povestit ce a însemnat experiența Asia Express, dar și despre prietenia care îl leagă de Liviu Vârciu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cum ești din punct de vedere psihic în perioada asta? Te-a ajutat faptul că ai continuat să ai emisiune și nu ai fost nevoit să te izolezi între patru pereți?

Din punct de vedere psihic, în perioada asta, chiar pot să spun că sunt relaxat. Am avut zilnic emisiune, matinalul de la Antena Stars, timp de o lună, iar  emisia  de  seară,  tot  la  Antena Stars, pe care o prezint alături de Majda, tocmai împlinește și ea o lună de când este pe post. Sigur că m-am protejat și fac asta în continuare, la platouri, dezinfecția se face cu riguro- zitate, așa că nu au fost probleme. Mintal am stat foarte bine pentru că am avut cu ce să-mi ocup timpul. Probabil că, dacă ar fi trebuit să stau între patru pereți, ar fi fost mult mai greu. Emisiunea m-a ajutat foarte mult din punctul ăsta de vedere, iar acasă, avem o grădină în care să mai ieșim, să stăm la soare.

Citește și: 10 ani de relație și 8 de căsnicie! Secretul relației dintre Delia și soțul ei, care-i este și manager:„În general, nu ne prea certăm' / EXCLUSIV

Cum este să te revezi la „Asia Ex- press? Ai aceeași încărcătură emoțională ca atunci când ai participat la show sau acum te-ai mai detașat? Te întreb pentru că foarte mulți concurenți spun că s-au întors schimbați din Asia și că au avut nevoie de timp pentru a procesa tot ce au acumulat în competiție.

Mărturisesc că, revăzând „Asia Express, mi-am reamintit multe lucruri pe care le uitasem, am fost emoționat ca atunci când le-am trăit efectiv. Acum am văzut totul mai relaxat, am putut să mă uit la mai multe amănunte. Imediat după întoarcere, când a început difuzarea la TV, eram stresat încă de ceea ce trăisem și nu m-am putut bucura de tot. Eram axați doar să câștigăm. Mulți concurenți au spus că s-au întors schimbați. Și noi ne-am întors schimbați de acolo, traumatizați de-a dreptul din ce am văzut acolo, pentru că am văzut sărăcie foarte mare, oameni triști care, totuși, atunci când li se cere ajutorul, reacționează imediat. Experiența asta ne-a schimbat percepția despre ceea ce înseamnă viața, de fapt. Mi se pare că a fost un pic mai greu când am fost eu cu Liviu, era și primul sezon.

Citește și: Andreea Bălan, primele declarații despre procesul cu George Burcea:„Actele sunt depuse cu cererea de custodie exclusivă. Fetele au nevoie…'/ EXCLUSIV

Tu și Liviu Vârciu, în echipă, ați făcut istorie. Încă se vorbește despre prestația voastră de la „Asia Express, iar la „Te cunosc de undeva!, se spune, ați fost „cireașa de pe tort  a tuturor  sezoanelor.  Cum reușiți să aveți chimia asta, cum de vă completați atât de bine?

Este adevărat, acum dacă pui o întrebare pe pagina oficială „Asia Express și spui ce echipă ți-ai dori să revezi în concurs, mulți vor răspunde Liviu și Andrei. Într-adevăr, cu Liviu am reușit să am o chimie, să ne simțim din prima, dintr-o privire, știm exact ce poate fiecare. Chiar și la „Te cunosc de undeva! oamenii vor să ne revadă pe scenă, deși am făcut 5 sezoane acolo. Lumea ne iubește, am reușit să creăm această legătură între noi, astfel încât, atunci când unul cade, celălalt să fie sus și invers. Contează foarte mult lucrul ăsta. Și, bineînțeles, să lași și partea naturală a lucrurilor, firescul fiecăruia.

Cum a fost trecerea de la matinal la o emisiune de seară? Era obositor trezitul de dimineață sau, pur și simplu, ai simțit nevoia să faci o schimbare?

Trecerea mea de la matinal la emisiunea de seară n-a fost din cauza faptului că nu mai rezistam să mă trezesc dimineața, deși trebuie să spun că a fost greu, nu mi-a fost ușor să mă acomodez cu trezitul de dimineață, vreo 6 luni mi-au trebuit ca să pot să mă trezesc la ora 6. Nu e simplu să faci matinal. Propunerea a venit din partea postului Antena Stars și, cum mie îmi plac provocările, n-am stat pe gânduri. Acum sunt în plin proces de adaptare la acest program, pentru că în ultimii ani mă adaptasem la acel program și seara îmi concentrasem toate activitățile. Acum încerc să mut totul dimineața și în cursul zilei. Nu e ușoară trecerea, încă sunt în curs de adaptare.

Puteți citi interviul integral în numărul de iunie al revistei VIVA!

Citește și: A învins cancerul, dar acum se află din nou în spital. Ce se întâmplă cu Leonard Miron:'Ziua în care am realizat că am o inimă'

Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu și-au consolidat prietenia la Asia Express: "Am reușit să construim o legătură între noi. Atunci când unul cade, celălalt e sus și invers"/ INTERVIUAndrei Ștefănescu și Liviu Vârciu și-au consolidat prietenia la Asia Express: "Am reușit să construim o legătură între noi. Atunci când unul cade, celălalt e sus și invers"/ INTERVIU

Sursa foto: PR, Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter