Asistenta lui Mihai Morar s-a logodit în secret! Elena Marin, incredibil de sexy într-o rochie cu decolteu adânc

Publicat pe
Asistenta lui Mihai Morar s-a logodit în secret! Elena Marin, incredibil de sexy într-o rochie cu decolteu adâncAsistenta lui Mihai Morar s-a logodit în secret! Elena Marin, incredibil de sexy într-o rochie cu decolteu adânc

Elena Marin, asistenta lui Mihai Morar de la 'Răi, da buni' s-a logodit în secret cu iubitul ei zilele trecute. Mihai Morar și soția sa au fost alături de tânărul cuplu, iar Elena a fost mai sexy ca niciodată într-o rochie cu decolteu adânc.

Totul capătă sens. După ce în ediția 'Răi, da buni„ ce a urmat după botezul lui Mihai Morar, asistenta s-a scuzat în direct că nu a putut ajunge la fericitul eveniment din viața prezentatorului, este clar acum care a fost motivul.

Asistenta lui Mihai Morar s-a logodit în secret

Spynews a aflat că Elena Marin s-a logodit în secret zilele trecute cu iubitul ei, Andrei, iar Mihai Morar și soția le-au fost alături în cea mai fericită zi din viața lor. Elena a fost extrem de frumoasă și sexy într-o rochie albă, cu decolteu adânc.

'Dragostea se crește, se îngrijește și se binecuvântează. Ne-am crescut și ne-am îngrijit dragostea așa cum am visat, ne-am unit prin logodnă, iar binecuvântarea am primit-o de la cei ce știu ce înseamna dragostea, cu adevarat', acesta a fost mesajul transmis de Elena Marin în social media, mesaj însoțit de fotografia de logondă, unde apare alături de partenerul ei, de Mihai Morar și soția acestuia.

Foto: Instagram

Citește și:

Ioana Simion îi bate obrazul lui Ilie Năstase: „Fostul soţ îmi cumpăra mereu genţi, diamante şi maşini!'

Dana Rogoz, adevărul despre scena de sex cu Răzvan Vasilescu, din filmul regizat de soțul ei: 'A fost foarte dificilă acea secvență, din punct de vedere emoțional'

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter