Roxana și Iancu Sterp de la ”Puterea Dragostei”, primele declarații despre relațiile intime în cadrul show-ului

Publicat pe

A fost un subiect extrem de controversat, iar acum adevărul a ieșit la iveală. Roxana și Iancu Sterp de la Puterea Dragostei au mărturisit dacă au făcut sau nu sex în cadrul show-ului. A fost cel mai așteptat răspuns de către fani.

Misterul a fost elucidat. Cei doi concurenți din primul sezon de la 'Puterea Dragostei' au făcut primele declarații despre relațiile intime. Regulamentul emisiunii este unul extrem de drastic, iar concurenții erau nevoiți să respecte regulile care le-au fost impuse.

Roxana Buzoiu și Iancu Sterp au format un cuplu la 'Puterea Dragostei', însă relația lor nu a rezistat prea mult. Diferența de vârstă dintre cei doi era destul de mare, la fel și diferența de personalitate. Roxana este extrem de vulcanică, în timp ce Iancu nu este la fel de coleric.

Mulți s-au întrebat dacă cei doi foști concurenți în emisiunea de la Kanal D au întreținut relații intime atunci când se aflau în Turcia. Roxana și Iancu Sterp au dat răspunsul mult așteptat.

Noi nu am încălcat regulile, precum alți concurenți. Nu am făcut sex, au existat doar săruturi, nimic mai mult. E adevărat, ne vedeam des la hotel și ne țineam în brațe, dar nu am făcut nimic compromițător în dormitor', au declarat cei doi tineri, potrivit wowbiz.ro.

Roxana și Iancu de la Puterea Dragostei s-au despărțit înainte cu o săptămână ca primul sezon al emisiunii să se încheie.

FOTO: Facebook

Roxana și Iancu Sterp de la 'Puterea Dragostei', primele declarații despre relațiile intime în cadrul show-uluiRoxana și Iancu Sterp de la 'Puterea Dragostei', primele declarații despre relațiile intime în cadrul show-ului

 

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă