În mai puțin de o lună, Karmen va aduce pe lume primul copil. Cum a fost surprinsă la plajă

Publicat pe

Karmen este însărcinată în luna a 8-a și așteaptă cu nerăbdare să-și strângă în brațe fetița. Artista a luat o mică pauză de la activitatea sa, iar acum profită la maximum de timpul pe care îl are liber. 

În luna iunie, Karmen și Bogdan Căplescu și-au unit destinele pentru totdeauna. Cei doi au făcut cununia civilă în mare secret, iar evenimentul a fost unul senzațional. Viitoarea mămică este foarte fericită alături de soțul ei.

Karmen și Bogdan Căplescu au fost recent la mare, unde s-au relaxat. Paparazzi au surprins-o pe viitoarea mămică pe plajă, în costum de baie, iar burtica și-o acopera cu un prosop ca să-și protejeze bebelușul. Chiar dacă este însărcinată, Karmen nu a renunțat la fumat, potrivit wowbiz.ro.

Tânăra artistă nu se mai atinge de alcool, însă la țigări nu a renunțat. De cele mai multe ori, medicii recomandă ca în timpul sarcinii să se renunțe la țigări.

Bunicul abia așteaptă să-și strângă nepoțica în brațe

Mai este foarte puțin timp până ce Sofia, primul copil al cuplului, va veni pe lume, însă nu doar părinții sunt nerăbdători, ci și bunicii, și în special Adrian Minune, care abia așteaptă să-i organizeze botezul primei sale nepoate, după cum a declarat recent la Xtra Night Show. „O să facem o petrecere de botez restrânsă, cu 400-500 de persoane', a spus fericitul bunic, care, de altfel, mai în glumă, mai în serios, a spus că a venit timpul să-și schimbe numele din Adrian Minune în… Bunicul Minune: „O să-mi iau alt nume în august, o să mă trec Bunicul Minune. Cine-l vrea pe Bunicul, alo, da, tataie! Din zece în zece ani, cum se schimbă metabolismul, aşa se schimbă şi viaţa noastră.

FOTO: Instagram, Click!

În mai puțin de o lună, Karmen va aduce pe lume primul copil. Cum a fost surprinsă la plajăÎn mai puțin de o lună, Karmen va aduce pe lume primul copil. Cum a fost surprinsă la plajă
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter