Adelina Pestrițu, de urgență la medic cu o zi înainte de nuntă. Panica s-a instalat imediat

Publicat pe

Adelina Pestrițu se pregătește de marea nuntă cu Virgil Șteblea, dar chiar înainte de acest eveniment a avut parte de o surpriză neplăcută. Și ea și soțul, dar și micuța lor au avut probleme de sănătate. Au mers de urgență la medic. 

Chiar cu o zi înainte de nuntă, Adelina Pestrițu a povestit că a mers de urgență la medic. Au răcit foarte rău, s-au simțit slăbiți, inclusiv micuța Zeny. Cei trei, Adelina, Virgil și Zenaida urmează un tratament pentru ca mâine, în ziua cea mare, să fie în formă bună.

Fetița a făcut chiar și febră, nu a dormit nopțile, iar părinții au luat decizia de a merge la spital. Starea lor de sănătate este sub control și toți speră ca mâine să se simtă foarte bine.

„Astfel, eu, Virgil și Zeny suntem răciți și urmăm deja un tratament care sper să ne pună pe picioare până mâine pentru că era fix ce ne lipsea'.
Zeny a trecut și printr-o ușoară febra, am fost cu ea la medic, iar noi prin nopți nedormite și stres.
Cu siguranță vom scapa de această răceală și vom petrece până în zorii zilei la Aristocrat Events Hall, așa cum ne-am propus cu cei pe care îi așteptăm alături de noi.
În continuare avem nevoie de energie și ne mobilizăm pentru a face un eveniment că la carte.”, a scris Adelina pe edamagazine.ro.

Adelina Pestrițu, de urgență la medic cu o zi înainte de nuntă. Panica s-a instalat imediatAdelina Pestrițu, de urgență la medic cu o zi înainte de nuntă. Panica s-a instalat imediat

Adelina Pestrițu nu pleacă în luna de miere imediat după nuntă: 'E cea mai grea decizie'

A început numărătoarea inversă pentru cel mai așteptat eveniment al anului. Adelina Pestrițu va îmbrăca, sâmbătă, rochia de mireasă și va spune DA și în fața lui Dumnzeu. Cununia civilă a fost foarte restrânsă, fiind prezenți doar nașii, însă nunta va fi una cu peste 300 de invitați.  Viitoarea mireasă ne-a dezvăluit motivul pentru care la cununie nu a fost prezentă familia, dar nici Zenaida.

Foto: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter