Augustin Viziru, dezvăluiri emoționante despre mama fetiței lui: "Îmi crește inima când o văd. E greu și pentru ea"

Publicat pe

Augustin Viziru și partenera lui au devenit părinți în urmă cu o săptămână. Actorul a postat la momentul respectiv, extrem de mândru, o fotografie cu micuța. Acum, se deschide și vorbește și despre iubita lui în vârstă de 26 de ani, femeia care i-a dăruit primul copil.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

Augustin Viziru a venit însoțit de mama sa la Vorbește Lumea și a vorbit despre mama copilului său, cea care l-a făcut un bărbat împlinit și fericit. Augustin Viziru își apreciază partenera pentru dăruirea și devotamentul de care dă dovadă față de micuța lor. În plus, a subliniat că și el face tot posibilul pentru a nu le lipsi nimic, chiar dacă asta implică și treburi în gospodărie.

„E greu și pentru ea. Nu e ușor. Îmi crește inima când o văd. Văd câtă dăruire are. La un moment dat i-am zis: «Cheam-o pe mama ta să te ajute». Și a zis nu, nu.

Citește și: Ramona Gabor, primele declarații după decesul tatălui ei.Motivul pentru care ea și Monica nu au putut participa la înmormântare

E foarte atentă și își dorește foarte mult să fie alături de copil. Noroc. Nu știu de ce am parte de norocul ăsta în viață. De fapt știu de ce, că-s băiat bun. Eu îmi doresc să-i ofer absolut tot ce îmi stă mie în putință ca ea să se concentreze strict pe creșterea copilului.

În rest să nu trebuiască să facă nimic. Am început să dau cu mopul prin casă. Să fac curățenie', a mai spus actorul.

Citește și: Mihai Onilă explică motivele care au dus la separarea de soție:„Au existat resentimente din ambele părți'

Augustin Viziru și-a dorit mereu o fetiță

Actorul a mărturisit că i s-a îndeplinit visul, întrucât întotdeauna și-a dorit să fie tată de fetiță.

Citește și: Emma Roberts e însărcinată pentru prima oară!Actrița s-a îndrăgostit la nici o lună de la despărțirea de fostul iubit

„Întotdeauna mi-am dorit fetiță. L-am avut pe tata întotdeauna în oglindă, model în viață, și îmi spunea el așa (…), avea o colegă cu o fetiță mică.

Când o vedea tata, înnebunea. Numai la el în brațe o ținea și vedeam dragostea aia și devotamentul.

Eu am avut parte de foarte multă dragoste din partea familiei, mai ales din partea tatălui meu, chiar dacă nu o arăta, dar o simțeam', a mai spus Augustin, potrivit avantaje.ro.

Mama lui Augustin Viziru s-a mutat cu fiul și iubita lui pentru a-i ajuta, pe cât posibil.

Citește și: Ce mult a crescut fiul Laviniei Pârva și a lui Ștefan Bănică Jr! Imaginea cu Alexandru a făcut furori:„În sfârșit! O poză cu minunea!'

Augustin Viziru, dezvăluiri emoționante despre mama fetiței lui: "Îmi crește inima când o văd. E greu și pentru ea"Augustin Viziru, dezvăluiri emoționante despre mama fetiței lui: "Îmi crește inima când o văd. E greu și pentru ea"

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter