Aurel Pădureanu, revoltat după moartea lui Alexandru Arșinel: „Trebuia înmormântat cu onoruri militare. Să le fie rușine!” / EXCLUSIV

Publicat pe

Aurel Pădureanu e revoltat după moartea lui Alexandru Arșinel. Aurel Pădureanu susține că regretatul actor Alexandru Arșinel trebuia înmormântat cu onoruri militare. Văduvul Corneliei Catanga i-a criticat dur pe cei care l-au denigrat pe marele actor înainte să se stingă din viață. Cântărețul spune că la fel s-a întâmplat și cu soția lui, Cornelia Catanga, care a murit în martie 2021, la vârsta de 63 de ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Aurel Pădureanu s-a arătat revoltat după moartea lui Alexandru Arșinel. Aurel Pădureanu este de părere că Alexandru Arșinel trebuia înmormântat cu onoruri militare, întrucât i se oferise de la stat o titulatură, care îi conferea acest drept. Soțul Corneliei Catanga i-a condamnat pe toți cei care l-au comentat pe Alexandru Arșinel pe timpul vieții.

Aurel Pădureanu, revoltat după moartea lui Alexandru Arșinel: „Trebuia înmormântat cu onoruri militare. Să le fie rușine!' / EXCLUSIVAurel Pădureanu, revoltat după moartea lui Alexandru Arșinel: „Trebuia înmormântat cu onoruri militare. Să le fie rușine!' / EXCLUSIV

Citește și: Ce spune Romică Țociu despre relația cu Alexandru Arșinel și momentul când a fost concediat de la teatru:„Mi-aș fi dorit să fie un pic mai…'

Citește și: Fiul lui Alexandru Arșinel, declarații cutremurătoare după înmormântarea regretatului actor:„Mama este distrusă de durere. O să.

Citește și: La 33 de ani, Antonia are probleme cu tenul, din cauza coșurilor:”Am o erupție în fiecare lună”

Citește și: Adriana Bahmuțeanu are grijă de băiatul logodnicului ei, când bărbatul este în America:„Îmi zice mamă'. Cum se înțeleg copiii vedetei cu Blake

Aurel Pădureanu, revoltat după moartea lui Alexandru Arșinel

Aurel Pădureanu consideră că marele actor Alexandru Arșinel, care a murit la 83 de ani pe un pat de spital, trebuia înmormântat cu onoruri militare. Cântărețul i-a criticat pe cei care au vorbit urât de regretatul actor, iar după moartea acestuia, spune el, nu știau cum să îl mai laude. Văduvul Corneliei Catanga a mărturisit că și pe soția lui au denigrat-o înainte să se stingă din viață, iar după ce a murit, era catalogată drept cea mai mare cântăreață.

'Toți avem greșeli în viață, dar când a murit un om i se iartă toate. Alexandru Arșinel trebuia înmormântat cu onoruri militare. A fost o mare personalitate, nu a fost un om oarecare și, după ce a fost bombardat de lucruri urâte și proaste la adresa lui… și după ce a murit, toți l-au idolatrizat. E urât! Și omul ăsta a făcut ceva, a lăsat ceva în urmă! Și-a scris numele pentru nemurire. Nu a fost oricine. Un mare actor. Și în afară de faptul că a fost un actor excepțional de bun, a cochetat cu muzica și a fost ca un Nat King Cole al României. Cânta toate piesele lui. Eu m-am întâlnit de foarte multe ori cu el. Mi-a spus că a făcut un album de romanțe. Și l-am întrebat de ce îmi spune mie și mi-a zis că eu le cânt cel mai bine romanțele…

Trebuia să-i dea un titlu onorific, ca director, să-i rămână pentru toată viața. Director al Teatrului Constantin Tănase. Onorofic! De ce atâta răutate? De ce? Și apoi să spui, după ce a murit, 'vai, ce mare actor a fost!'. Acum toți îl plâng. Pe Cornelia o făceau țigancă. Pe urmă, nu mai știau, cea mai mare cântăreață, după ce a murit. Asta e nația noastră! Perversă. Cea mai perversă de pe mapamondul ăsta! Omul acesta trebuia să fie îngropat cu onoruri militare. De ce nu l-au îngropat cu onoruri miliitare? A avut grad de cavaler, i s-a conferit acest titlu. Să le fie rușine!', ne-a declarat Aurel Pădureanu, în exclusivitate.

Alexandru Arșinel a murit în spital

Alexandru Arșinel a murit pe data de 29 septembrie, la vârsta pe 83 de ani. Marele actor se afla internat la Spitalul Universitar din Capitală, din data de 15 septembrie 2022. Regretatul actor a fost înmormântat duminică, 2 octombrie 2022 pe Aleea Artiștilor din Cimitirul Bellu. Alexandru Arșinel avea pregătit mormântul de mai multă vreme.

I s-a retras certificatul de revoluționar

Cu două luni înainte să moară, actorului i s-a retras certificatul de revoluționar, pe motiv că nu s-ar fi aflat în locurile de maximă importanță la Revoluția din 1989. Cu toate acestea, certificatul trebuia desființat în instanță, iar regretatul actor a beneficiat de ajutorul de revoluționar până în ultima clipă de viață.

Alexandru Arșinel a avut probleme cu Nicușor Dan

La începutul acestui an, ALexandru Arșinel mai primise o lovitură cruntă. Primarul Capitalei, Nicușor Dan a refuzat să-i mai prelungească contractul pentru funcția de consilier artistic la Teatrul Constantin Tănase, locul în care a jucat sute de piese și a deținut funcția de director. Actorul a declarat cu amărăciune că s-a simțit prigonit după 60 de ani de activitate pe scena teatrului de revistă.

Sursa foto: Facebook, arhiva personală, VIVA.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter