Diana Dumitrescu, scandal cu o vecină. Ce a pățit actrița, după ce s-a trezit cu Poliția la poartă: "Femeia asta merită tot ce e mai rău de pe lumea asta!"

Publicat pe

Diana Dumitrescu este una dintre cele mai iubite actrițe din România. Fanii o văd ca pe o persoană destul de calmă în general, însă acum a avut parte de un scandal monstru cu o vecină. Vedeta și-a ieșit din minți de nervi, după ce s-a trezit cu Poliția la poartă și a ținut să anunțe pe rețelele de socializare tot ceea ce s-a întâmplat, de fapt, cu femeia care i-a făcut zile fripte. Multora nu le-a venit să creadă că așa ceva a fost posibil, dar se pare că întreaga întâmplare a revoltat-o pe actriță.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Diana Dumitrescu își ține mereu fanii la curent cu activitățile ei profesionale, dar și cu anumite aspecte legate de viața ei personală. Este activă pe rețelele de socializare, acolo unde le-a împărtășit acum și acest episod neplăcut din viața ei. După o ceartă teribilă cu vecina ei, vedeta s-a trezit apoi chiar cu polițiștii la poartă. Sătulă de tot acest scandal, a ținut să povestească ceea ce s-a întâmplat, din punctul ei de vedere.

Diana Dumitrescu, scandal cu o vecină. Ce a pățit actrița, după ce s-a trezit cu Poliția la poartă: "Femeia asta merită tot ce e mai rău de pe lumea asta!"Diana Dumitrescu, scandal cu o vecină. Ce a pățit actrița, după ce s-a trezit cu Poliția la poartă: "Femeia asta merită tot ce e mai rău de pe lumea asta!"

Diana Dumitrescu, scandal cu o vecină

Actrița a început prin a explica în ce mod s-a ajuns la această ceartă, de fapt. După ce și-a parcat mașina în fața vecinei, femeia s-a enervat la culme, cu toate că Diana Dumitrescu și-ar fi cerut de mai multe ori iertare pentru că a deranjat-o cu gestul ei.

„M-am certat cu o doamnă, sunt plină de spumele mării, care din mahalagioaică nu m-a scos, după ce mi-am cerut de trei ori scuze. O dobitoacă, ca să-i spun și eu așa frumos aici în online, care vezi doamne i-am blocat poarta și a chemat poliția. I-am zis: <>', a povestit Diana Dumitrescu pe InstaStory, conform Spynews.ro.

Citește și: Cum își educă Diana Dumitrescu fiul. Carol are 3 ani: „Sunt sigură că aș avea numai reproșuri la adresa mea'

Citește și: Denise Rifai și Cătălin Măruță s-au întâlnit în trafic: „Te iubesc mult de tot, mor după tine'. Cum a reacționat Eva

Citește și: Ce greutăți a avut Diana Dumitrescu atunci când a filmat serialul Regina: 'Mă trezeam noaptea plângând'

Citește și: Angelina Jolie susține că Brad Pitt și-a lovit copiii: „L-a strâns de gât…”

S-a trezit cu polițiștii la poartă

Actrița a dezvăluit că vecina ei ar fi încercat inclusiv să o intimideze. Mai mult decât atât, înainte ca Diana Dumitrescu să fie căutată de Poliție în urma telefonului dat de femeia cu care s-a certat, cea din urmă a și hărțuit-o cu telefonul mobil, încercând să o filmeze.

„Din chestia asta mai aveam puțin și vă jur, pe cuvântul meu, dacă mai ridica o dată telefonul acela la mine să mă filmeze, îi luam telefonul, îl aruncam, îl spărgeam și îi băteam și câinele, ca să fie treaba treabă, că a ieșit cu pechinezul ca să mă intimideze pe mine', a completat Diana Dumitrescu.

Mesaj dur pentru vecină

După ce a intrat pe InstaStory, Diana Dumitrescu a mai dezvăluit că nu are deloc cuvinte frumoase la adresa vecinei respective. De asemenea, actrița a mai recunoscut că aceasta a făcut-o și pe ea să se certe parte în parte pentru că a scos-o pur și simplu din minți.

„Măi, oameni buni când îți cere cineva scuze, acceptă-le sau nu le accepta într-un mod plăcut, ca să nu enervezi, să ridici tensiunea oamenilor să ajung să mă cert ca o nebună pe stradă. Femeia asta merită tot ce e mai rău de pe lumea asta! Sunt mahalagioaică când vreau! Și eu pot să țip, să înjur și să jignesc oamenii pe stradă așa aiurea, dar noroc că sunt în toate facultățile mintale și mă abțin până dau de nebuni', a mai adăugat actrița, conform sursei citate anterior.

Sursă foto: Facebook, Spynews

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter