Angelina Jolie susține că Brad Pitt și-a lovit copiii: "L-a strâns de gât..."

Publicat pe

Angelina Jolie susține că Brad Pitt și-a lovit copiii. Procesul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt continuă! Îndrăgita actriță face acuzații extrem de grave al adresa fostului soț și chiar susține că și-a lovit copiii, în 2016, atunci când a avut loc incidentul din avion.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Brad Pitt a dat-o în judecată pe fosta lui soție, Angelina Jolie, pentru că și-a vândut partea sa de acțiuni din afacerea cu vinuri de pe domeniul Miraval, pe care cei doi o au din 2008. Actorul spune că decizia fostei sale soții de a-și vinde acțiunile unui oligarh rus l-a forțat să se asocieze cu „un străin cu intenții toxice’. Vedeta internațională a reacționat acum, iar în plângerea depusă marți de avocații acesteia apar mai multe informații despre incidentul din avion din 2016.

Angelina Jolie susține că Brad Pitt și-a lovit copiii: "L-a strâns de gât..."Angelina Jolie susține că Brad Pitt și-a lovit copiii: "L-a strâns de gât..."

Angelina Jolie a răspuns procesului lui Brad Pitt din cauza companiei de vin pe care o dețineau anterior împreună, făcând noi declarații șocante împotriva fostului ei soț, care implică incidentul lor cu avionul din 2016. Actrița susține că fostul ei soț și-ar fi strâns de gât unul din copii, iar pe altul l-ar fi lovit. Cu toate acestea, apropiații bărbatului neagă aceste acuzații.

Citește și: Cine este și cum arată noua iubită a lui Brad Pitt, mai tânără cu 23 de ani

Citește și: Angelina Jolie și Brad Pitt, scandal de 164 milioane de dolari.În ce stadiu se află divorțul

Citește și: Antonia, detalii neștiute din relația cu Alex Velea:„A fost complimentat de câteva doamne…

Citește și: De ce a renunțat Lucian Mîndruță definitiv la alcool: ‘Mi-am văzut tatăl murind…

Angelina Jolie susține că Brad Pitt și-a lovit copiii

„Când unul dintre copii a apărat-o verbal pe Jolie, Pitt s-a aruncat la propriul copil, iar Jolie l-a prins din spate pentru a-l opri. Pentru a scăpa de Jolie, Pitt s-a aruncat pe spate în scaunul din avion, rănind-o astfel pe Jolie la spate și sprânceană. Copiii s-au grăbit să o ajute și au reușit să se apere unii pe ceilalți. Înainte de a se termina totul, Pitt l-a strâns de gât pe unul din copiii săi, iar pe altul l-a lovit în față. Unii copii l-au rugat pe Pitt să înceteze. Toți erau speriați', se arată în plângerea depusă de Angelina Jolie la un tribunal din Los Angeles.

Documentele susțin că, de-a lungul a „multe ore încordate' de zbor, Pitt „a ieșit periodic din spatele avionului pentru a țipa și a-i înjură' și „la un moment dat, a turnat bere pe Jolie; iar altă dată, a turnat bere și vin roșu asupra copiilor'.

O persoană apropiată a actorului declară că „este incredibil de trist că ea continuă să repete, să revizuiască și să își reimagineze descrierea evenimentelor ce s-au petrecut în urmă cu șase ani, adăugând informații complet neadevărate în încercarea de a atrage atenția asupra ei'. „A avut ocazia de a împărtăși aceste informații cu forțele de ordine care au luat decizia de a nu depune plângere împotriva lui. A avut șansa de a împărtăși totul pe parcursul procesului de custodie, care a rezultat la o custodie comună. Ea încearcă să repete aceleași lucruri. Nu face decât să se întoarcă la aceleași lucruri în fiecare lună și să adauge informații false pentru scopuri pe care doar ea le înțelege', a mai spus sursa.

Procesul este în plină desfășurare la momentul actual și a pornti de la faptul că Pitt a acuzat-o pe Jolie că a afectat reputația Château Miraval (pogoria și casa din sudul Franței pe care au cumpărat-o în 2008) vânzându-i jumătatea unui străin. Pitt a spus că au fost de acord să nu-și vândă niciodată interesele respective în afacerea de familie fără acordul celuilalt.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter