Angelina Jolie și Brad Pitt, scandal de 164 milioane de dolari. În ce stadiu se află divorțul

Publicat pe

Angelina Jolie și Brad Pitt, scandal de 164 milioane de dolari. Celebra actriță este acuzată că ar fi încercat să vândă partea ei din proprietatea Miraval, fără a-și consulta fostul soț. Brad Pitt a deschis un proces împotriva fostei sale!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Angelina Jolie este acuzată că ar fi încercat să vândă partea sa de 50% din proprietatea Miraval, din Correns, Franța, fără a-l consulta pe fostul ei soț. Mai mult, acesta nu ar fi avut posibilitatea de a-i face o ofertă pentru jumătatea ei de proprietate, după cum scrie în lege.

Cei doi se află în acest moment într-un război al avocaților, fiecare dintre ei încercând să câștige procesul. Se pare că divorțul lor din anul 2016 are repercusiuni până și în ziua de astăzi.

Citește și: De ce nu are Angelina Jolie iubit, la 5 ani de la divorțul de Brad Pitt:”Probabil am o listă foarte lungă, dar…”

Citește și: Angelina Jolie a slăbit enorm după procesul cu Brad Pitt.A ajuns la 45 de kilograme

Citește și: Dima Trofim a devenit tată!Prima imagine cu bebelușul

Citește și: Claudia Pătrășcanu, după ce a fost surprinsă în ipostaze tandre cu Gabi Bădălău:„E un om pierdut'

Angelina Jolie și Brad Pitt, scandal de 164 milioane de dolari

Angelina și Brad s-au căsătorit în anul 2014 pe domeniul din Correns, Franța. În acel moment cei doi au deținut împreună proprietatea Miraval, însă la divorțul din 2016, fiecăruia i s-a atribuit 50% din drepturi. Se pare că frumoasa actriță ar fi încercat în nenumărate rânduri să vândă partea sa, fără a se consulta sau fără a-i oferi fostului soț posibilitatea de a-i face o ofertă, așa cum este prevăzut în lege.

Pe 20 septembrie, avocații lui Brad au depus o plângere împotriva Angelinei, la un tribunal din Luxemburg. Potrivit dosarului, proprietatea în cauză a fost deținută 60% de compania Mondo Bono, a lui Brad și 40% de compania Nouvel, a Angelinei.

Conflictul a pornit înainte de divorț

Cu trei ani înainte ca cei doi să divorțeze, Brad Pitt i-ar fi transferat 10% din proprietate Angelinei, pentru 1 euro. Proprietatea este în acest moment evaluată la aproximativ 164 de milioane de dolari.

„Trebuie menţionat că în ultimii patru ani compania Nouvel a întârziat sistematic aprobarea bugetelor aferente administrării proprietăţii şi numirea administratorilor', se arată la dosar.

Sursă foto: Instagram

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter