Olivia Steer a pierdut procesul cu Ramona Strugariu, europarlamentar USR. Ce decizie au luat magistrații

Publicat pe

Olivia Steer a pierdut procesul cu Ramona Strugariu. După ce soția lui Andi Moisescu a dezvăluit în social media că nu va merge să se testeze împotriva cancerului mamar și de col uterin, europarlamentarul USR i-a dat o replică pe care Olivia Steer a considerat-o jignitoare, și astfel soția lui Andi Moisescu a dat-o în judecată. Iată ce a decis instanța!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Olivia Steer a pierdut procesul cu Ramona Strugariu. Europarlamentarul USR a reacționat vehement în urma unei afirmații a soției lui Andi Moisescu, aceasta considerând că Olivia Steer reprezintă o amenințare pentru sănătatea publică. Deși a dat-o în judecată în urma comentariului din social media, Olivia Steer a pierdut procesul.

Olivia Steer a pierdut procesul cu Ramona Strugariu, europarlamentar USR. Ce decizie au luat magistrațiiOlivia Steer a pierdut procesul cu Ramona Strugariu, europarlamentar USR. Ce decizie au luat magistrații

Ramona Strugariu, atac dur la Olivia Steer

Cunoscută deja pentru poziția sa antivaccinuri și anti tratamente oficiale folosite în cazul afecțiunilor oncologice, Olivia Steer a atras un val de reacții negative și atunci când a afirmat că nu va merge să se testeze împotriva cancerului de col uterin și a celui mamar. Europarlamentarul USR Ramona Strugariu s-a numărat printre persoanele care au replicat dur.

„A venit din nou acea perioadă specială a anului când iar nu îmi fac mamografie, nici test Papanicolau, nici nu port fundiţe roz', afirmase Olivia Steer în social media.

Citește și: Olivia Steer, ironizată de Dana Rogoz, după ce a spus că nu face mamografie: „Aveți grijă…'

Citește și: Andi Moisescu, despre căsnicia cu Olivia Steer:„Atunci când e dragoste reală și puternică…’

Citește și: Cum face Denise Rifai economie la facturile de energie electrică și gaze: „Avem atât de multe soluții’

Citește și: Câți bani a dat mama Geta la nunta fiicei sale.Culiță Sterp, reacție surprinzătoare când a văzut darul: „A furat seiful’

Europarlamentarul a replicat, deranjată de ce a scris Olivia Steer pe rețelele de socializare.

„Eu nu cred în Olivia Steer. Aș vrea să-i spun că o consider o imbecilă. O consider o amenințare pentru sănătatea publică și mă voi gândi foarte serios ce căi există, dacă există, pentru a fi oprită. Ce face este o ofensă, pur și simplu, la adresa victimelor acestor boli cumplite. Este complet iresponsabil ca oameni precum Olivia Steer (…) să vină cu teorii paraștiințifice, care pun în pericol sănătatea publică a unei țări', a spus Ramona Strugariu.

Ulterior, Oliva Steer a dat-o în judecată și a și pierdut procesul cu Ramona Strugariu.

Olivia Steer a pierdut procesul cu Ramona Strugariu, europarlamentar USR

În urma reacției Ramonei Strugariu, Olivia Steer a dat-o în judecată, cerând inițial despăgubiri de 100.000 de euro, după care a plusat, suma cerută crescând la 150.000 de euro, conform FANATIK. Magistrații au decis însă că, Olivia Steer, în calitate de persoană publică, nu și-a moderat ieșirile în spațiul public, creând astfel controverse, și au decis în consecință.

„Tribunalul constată că reclamanta nu este o simplă persoană fizică, întrucât exprimările sale constante de opoziţie contra măsurilor de sănătate publică au determinat de multe ori reacţii contrare, din partea mai multor personalităţi în domeniul sănătăţii, care s-au pronunţat cu privire la gravitatea şi impactul afirmaţiilor acesteia. (…) Tribunalul constată că reclamanta nu a îndemnat la poziţii de echilibru în abordările autorităţilor statului vizavi fie de gravitatea anumitor boli (poliomielita, rujeola), fie de mortalitatea crescută din cauza diferitelor tipuri de cancer sau Covid-19, ci în mod invariabil a susţinut nelegalitatea şi lipsa de oportunitate a tuturor măsurilor adoptate în sensul reducerii incidenţei acestora, exprimându-se vehement şi controversat', se arată în decizia judecătorilor.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter