Câți bani a dat mama Geta la nunta fiicei sale. Culiță Sterp, reacție surprinzătoare când a văzut darul: „A furat seiful”

Publicat pe

Câți bani a dat mama Geta la nunta fiicei sale. Duminică, 2 octombrie, Geta Sterp și alesul inimii sale, Sebastian Crăciunescu, au devenit soț și soție. Cei doi au avut parte de o nuntă cu fast și au respectat tradițiile românești. Culiță Sterp, fratele mai mare al miresei, a postat un videoclip ce o surprinde pe mama Geta în timp ce scoate darul de nuntă. Iată reacția acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Geta Sterp și Sebastian Crăciunescu formează un cuplu de mai  bine de patru ani. În urmă cu o zi, aceștia și-au unit destinele în fața legii și în fața lui Dumnezeu. Cei doi au avut parte de o nuntă fastuoasă, având grijă să respecte obiceiurile și tradițiile specifice regiunii.  În cel mai important moment din viața sa, Geta i-a avut alături pe membrii familiei sale, dar și alte persoane dragi din viața sa. Pe parcursul petrecerii, mama Geta a avut grijă să întrețină atmosfera și nu s-a uitat la bani când vine vorba despre mezina familiei.

Câți bani a dat mama Geta la nunta fiicei sale. Culiță Sterp, reacție surprinzătoare când a văzut darul: „A furat seiful'Câți bani a dat mama Geta la nunta fiicei sale. Culiță Sterp, reacție surprinzătoare când a văzut darul: „A furat seiful'

Câți bani a dat mama Geta la nunta fiicei sale. În urmă cu puțin timp, sora lui Culiță Sterp a postat un mesaj pe rețelele de socializare, mulțumindu-le invitaților și familiei pentru ziua memorabilă de care a avut parte.

Citește și: Geta Sterp a izbucnit în lacrimi la nunta ei.Momentul care a făcut-o pe sora lui Culiță Sterp să plângă

Citește și: Geta, sora lui Culiță Sterp, s-a măritat.Primele imagini de la nuntă

Citește și: Silvia Dumitrescu a împlinit 63 de ani! Cum arată artista și ce cadou a primit de la fiul ei:”M-am înmuiat toată”

Citește și: Tudor Chirilă a fost operat, după ce a avut un edem pe corzile vocale:”Am sperat că va ceda la tratament, dar…”. Cum se simte acum

Câți bani a dat mama Geta la nunta fiicei sale

Pe rețelele de socializare, Culiță Sterp a postat un videoclip care o surprinde pe mama Geta în timp ce pregătește cutia cu bani pentru miri. Acesta a făcut o glumă referitoare la momentul în care mamei sale i s-a furat o sumă consistentă de bani din seiful casei.

Soacra mică a scot mai multe teancuri cu bani, spre surprinderea și amuzantul celor prezenți. Darul de nuntă a fost pus într-o cutie destul de încăpătoare, având în vedere suma pe care mama Geta le-a oferit-o proaspeților miri.

„Am găsit cine mi-a furat seiful, gata. Acel moment când vrei să dai cinste la nunta și nu îți încap banii în plic', a scris Culiță Sterp în dreptul videoclipului.

Culiță Sterp a aruncat cu bani la nunta surorii sale

Într-un alt videoclip postat pe rețelele de socializare, Iancu Sterp este surprins în timp ce oferă bani tuturor lăutarilor care au cântat la ziua surorii sale. Acesta a purtat un costum negru și a fost însoțit de actuala sa parteneră, împreună cu care mama acestuia s-a filmat.

„Pe sfârșit de sezon, am avut parte de cea mai tare nuntă', a scris Geta Sterp pe contul său de Instagram, semn că totul a decurs așa cum a sperat.

Cu câteva zile înainte de nuntă, Geta a dezvăluit plângând într-un vlog că va renunța la afacerea familiei și va începe un nou drum, alături de soțul ei. Familia Sterp deține o stâna de oi și o turmă de vaci, într-o comună de lângă Hațeg.

Sursa foto: Instagram & Captură video

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter