Geta, sora lui Culiță Sterp, s-a măritat. Primele imagini de la nuntă

Publicat pe

Bucurie mare astăzi în showbiz, după ce Geta Sterp s-a măritat! Au apărut deja primele imagini de la nuntă, iar fanii surorii lui Culiță Sterp au apreciat pozitiv rochia de mireasă. Tânăra și alesul inimii ei, Sebastian Crăciunescu, au ales data de 2 octombrie 2022 pentru marele eveniment. Și-au unit în sfârșit destinele, atât în fața legii, cât și în fața lui Dumnezeu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Se pare că Geta le-a luat-o înainte fraților ei, căci Culiță este doar logodit, în timp ce Iancu are prima lui relație cu adevărat serioasă și a mărturisit recent că speră să se căsătorească și el anul viitor. Nașii de cununie au fost chiar Ileana Sterp și soțul ei. Deși nașa a trecut prin momente neplăcute cu puțin timp înainte de eveniment, pentru că a realizat că nu îi place deloc rochia făcută la croitor, astăzi Ileana a apărut cu zâmbetul pe buze și i-a fost alături surorii ei în această zi atât de importantă.

Geta, sora lui Culiță Sterp, s-a măritat. Primele imagini de la nuntăGeta, sora lui Culiță Sterp, s-a măritat. Primele imagini de la nuntă

Geta, sora lui Culiță Sterp, s-a măritat

Alături i-au fost frații, mama, dar și alte persoane dragi din familie. Desigur, tânăra a fost vizibil emoționată, ba chiar a plâns atunci când a părăsit casa părintească. Culiță Sterp a ținut să cânte o melodie specială pentru sora lui, care nu și-a mai putut stăpâni lacrimile.

Geta a ales o rochie elegantă, cu un design destul de clasic, ce amintește de look-ul de prințesă. Nașa Ileana Sterp a ales o rochie în mai multe nuanțe, în timp ce mama Geta a preferat o rochie strălucitoare, verde smarald.

Geta Sterp s-a măritat. „Casă de piatră, frumusețea noastră! Nu îmi găsesc cuvintele acum, dar revin', a scris Culiță Sterp pe Instagram.

Citește și: Cine este Geta Sterp, sora cea mică a lui Culiță Sterp. A candidat pentru funcția de consilier local

Citește și: Dan Negru a publicat ultima discuție cu Alexandru Arșinel, pe care au avut-o cu puțin timp înainte să moară: „Golăneala din televiziuni…”

Citește și: Cum au reacționat mama Geta și Culiță Sterp, după ce au aflat că Ileana este însărcinată din nou: „Încă un nepot sau o nepoată”

Citește și: Mioara Velicu nu e de acord cu intervențiile estetice, la cei 77 de ani: „Nu vreau să fiu din față liceu și din spate muzeu'

Ce planuri are Geta Sterp după nuntă

Geta Sterp s-a măritat. Sora lui Culiță Sterp a locuit până acum alături de mama ei. Ea era și cea care muncea cot la cot cu mama Geta, dar și cu ciobanii. Cu câteva zile înainte de nuntă, a dezvăluit plângând într-un vlog că va renunța la munca aceasta după căsătorie. Se pare că soțul ei și-a dorit ca Geta să facă altceva în viață.

Geta Sterp s-a măritat. Cu siguranță ați observat și voi că nu am mai fost la fel de activă în ultima perioadă, deoarece mai este foarte puțin și o să mă căsătoresc. Dar bineînțeles că am emoții și chiar îmi vine să plâng. Am plecat de acasă și merg în calea oilor, căci le coborâm de la munte. Venind așa pe drum, m-a luat melancolia. Mai e foarte puțin timp și o să mă căsătoresc.

Sunt foarte fericită pentru că știu că o să înceapă o nouă etapă în viața mea. Dar m-am gândit că poate asta e ultima dată când vin în calea oilor și când trăiesc astfel de momente. E fericire amestecată cu melancolie și gânduri și amintiri frumoase pe care le-am trăit cu animalele. Dacă o să mă căsătoresc, eu și viitorul soț avem alte planuri. Mie mi-ar fi plăcut viața asta simplă, dar uneori trebuie să alegi calea mai ușoară ca să îți fie bine.

Sebi a zis să nu mai ținem oi, că el nu vrea, că nu îi plac, a zis să ne axăm pe altceva. Eu și frații mei am fost crescuți printre animale, la câmp. Eu cu mama mea și Iancu am dus asta mai departe, până acum. Eu chiar urmează să mă căsătoresc în cel mai scurt timp și am zis că toamna asta o să mai vindem din oi pentru că nu mai are cine să se ocupe de ele. Eu și mama am fost mai mult baza, Iancu a fost mai mult plecat. Eu aș fi ales să fac treaba asta toată viața, dar uneori trebuie să ne urmăm destinul', a mărturisit Geta Sterp, conform Informeria.ro.

Sursă foto: Capturi Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter