Mioara Velicu nu e de acord cu intervențiile estetice, la cei 77 de ani: „Nu vreau să fiu din față liceu și din spate muzeu”

Publicat pe

Mioara Velicu nu e de acord cu intervențiile estetice, la cei 77 de ani. Interpreta de muzică populară este, din contră, mândră de ridurile sale, iar oamenii o iubesc atât pentru talentul ei, cât și pentru felul său natural de a fi. Mai mult, vedeta nu vrea să facă nicio schimbare în ceea ce privește aspectul ei fizic.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mioara Velicu nu vrea să audă de intervenții estetice, chiar dacă a ajuns la frumoasa vârstă de 77 de ani. Nu are niciuna și nici nu are de gând, în viitorul apropiat, să se apropie de ele. Vedeta crede cu tărie că este iubită de public atât pentru talentul ei, cât mai ales pentru felul ei natural de a fi. La fiecare spectacol pe care îl susține, interpreta de muzică populară primește ropote de aplauze și este tare mândră de succesul ei, clădit prin ani de muncă și pasiune.

Mioara Velicu nu e de acord cu intervențiile estetice, la cei 77 de ani: „Nu vreau să fiu din față liceu și din spate muzeu'Mioara Velicu nu e de acord cu intervențiile estetice, la cei 77 de ani: „Nu vreau să fiu din față liceu și din spate muzeu'

Mioara Velicu, în vârstă de 77 de ani, recunoaște că nu are nicio intervenție estetică și nici nu are de gând să apeleze la vreun specialist în viitor. În plus, publicul o iubește și o apreciază pe artistă așa cum e, atât pentru talent, cât și pentru felul ei pozitiv de a fi. Pe rețelele sociale, vedeta este numai un zâmbet și publică, de obicei, imagini alături de cei dragi.

Citește și: Ce pensie are Mioara Velicu, după ce a cântat 60 de ani.Artista a făcut împrumut la bancă să plătească datoriile

Citește și: Cine este Mioara Velicu.Soțul ei a murit după ce s-a intoxicat cu monoxid de carbon

Citește și: Ce bine arată Elwira Petre în costum de baie, la 41 de ani:”Bine că nu am căzut în apă în pași de salsa”

Citește și: Mihai Bobonete a împlinit 42 de ani:'Mă întreb dacă eu merit ceea ce am'

Mioara Velicu nu e de acord cu intervențiile estetice, la cei 77 de ani

Mioara Velicu are o carieră de succes în lumea muzicii, după ce a cântat 60 de ani. Vedeta este mândră că are un public numeros și că este iubită de cei mai mulți fani. La cei 77 de ani ai săi, interpreta de muzică populară se bucură nu doar de popularitate, dar și de o imagine impecabilă, fiind mereu cu zâmbetul pe buze. Spune ea, nu a apelat niciodată la medicul estetician și nici nu are de gând să facă asta.

„Am avut noroc de părinții mei, și mai ales de mama, care era foarte bună cântăreață a satului. A avut întotdeauna o energie extraordinară și un fel de a se comporta în colectiv foarte frumos. Eu am moștenit asta de la ea. Dacă sunt în mijlocul tinerilor care mă apreciază și mă iubesc este extraordinar de frumos și dacă sunt cu cei de vârsta mea este și mai bine.

Operații estetice? Doamne Ferește! Nu vezi câte riduri am! Nu pot pentru că nu mai am vârsta. Lumea mă știe așa și chiar dacă uneori televizorul scoate în evidență foarte multe, chiar dacă nu sunt la fel, adică chiar dacă nu sunt așa adânci ridurile… În momentul în care ies pe scenă și mă văd cu publicul și-mi spun oamenii că arăt bine, mă încurajează. Pentru ce-mi trebuie operații estetice? Dar nici nu mai pot de acum. Nu vreau să fiu din față liceu și din spate muzeu', a declarat Mioara Velicu pentru Fanatik.

Mioara Velicu: „Am o pensie frumoasă'

Cântăreața este mulțumită de pensia pe care o are după 60 de ani de carieră. Mioara Velicu nu își dorește să renunțe la scenă și va cânta până când va mai putea.

„S-a dat drumul și este foarte bine pentru noi, pentru toți soliștii din toate domeniile. Noi am fost afectați, da. Dar eu nu m-am plâns pentru că eu, în acești 60 de ani am muncit și mi-am pus un ban deoparte în bancă pentru a putea să mă folosesc de ei la zile grele.

Am pensie frumoasă, de 4000 de lei și nu mă pot plânge. Îi plâng pe cei care au pensii mici, plâng pe cei care au avut contracte în pandemie și n-au putut cânta și au rămas cu niște datorii. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce am. Am căsuța aia la țară, mănânc bio, ca să zic așa, eu sunt mulțumită. Muncesc la curte, dar nu cum o făceam înainte, că am un nepot care are grijă de casă. Dar tot timpul am de făcut curățenie, spălat, mă duc în gradină, mai fac ce pot. Mă încarc cu energie pentru scenă.

Dacă n-ar fi publicul pentru mine, eu n-aș fi nimic. Eu aș fi stat acasă, la țară. Sunt țărancă și mă mândresc cu asta. Eu am firmă, eu nu mă pot duce să cânt decât cu factură și chitanță, fie că sunt spectacole private sau organizate de primării. Eu nu iau bani în mână, toți banii intră în bancă. Și când merg să scot plătesc comision. Plătesc cam mult, dacă stau să mă gândesc (râde – n.r.). Dacă sunt sănătoasă și pot să muncesc, de ce să stau acasă? Dacă sunt solicitată, de ce să stau acasă? În momentul în care oi vedea că publicul nu mă mai aplaudă, când oi vedea că nu mai pot cânta mă retrag. Eu vreau să mai cânt pentru că mai am trepte de urcat', a mai declarat Mioara Velicu pentru sursa citată anterior.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter