Beatrice Rancea, infectată cu COVID-19, surprinsă fără mască la Opera Națională. Imaginile au devenit publice: "Am păstrat distanțarea socială"

Publicat pe

Beatrice Rancea, managerul Operei Naționale din Iași, a fost testată pozitiv cu noul coronavirus. Regizorul a precizat că a purtat mască și a păstrat distanțarea socială, însă imaginile dovedesc contrariul! Beatrice Rancea a fost surprinsă fără mască în cadrul instituției!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Beatrice Rancea a contractat noul coronavirus după ce în instituția pe care o conduce au fost depistate mai multe cazuri de infectare cu COVID-19. Regizorul și-a făcut testul după ce, cu o săptămână în urmă, o angajată a Operei a fost confirmată pozitiv, iar miercuri un alt angajat al instituției a intrat în carantină, deoarece soția lui se îmbolnăvise de coronavirus.

Având în vedere situația, Beatrice Rancea a luat hotârârea de a se testa preventiv, deși nu avusese niciun simptom. Rezultatul a fost positiv.

„Mi-am făcut testul în regim privat, să văd cum stau lucrurile, am fost ieri dimineață, a fost pozitiv. Am luat legătura cu medicul și voi sta două săptămâni în izolare acasă. Sunt bine, nu am niciun simptom. Nu știu dacă m-am infectat sau nu în Operă.

De luni se face o igienizare totală a instituției, DSP-ul a fost anunțat deja. Este mult mai sigur așa, vom igieniza complet instituția, dar așteptăm să vedem ce spune DSP-ul’, a declarat Beatrice Rancea pentru Libertatea.

Beatrice Rancea: „Nu am stat fără mască”

Pe lângă noile măsuri care se iau, Beatrice Rancea a subliniat că a purtat mască și a respectat regulile impuse în pandemie.

„Evident, nu am stat fără mască, nimeni nu a intrat în birou la mine fără mască, am avut întâlniri de maximum 15 minute și la toate cu geamurile deschise în permanență, păstrând inclusiv distanțarea socială. Evident că și spectacolul de Tosca de săptămâna trecută a fost realizat în condiții de maximă siguranță’, a mai subliniat Beatrice Rancea pentru sursa citată.

Beatrice Rancea, infectată cu COVID-19, surprinsă fără mască la Opera Națională. Imaginile au devenit publice: "Am păstrat distanțarea socială"Beatrice Rancea, infectată cu COVID-19, surprinsă fără mască la Opera Națională. Imaginile au devenit publice: "Am păstrat distanțarea socială"

Cu toate acestea, imaginile suprinse de BZI, din data de 3 noiembrie, dovedesc contrariul, căci se observă că managerul Operei nu purta mască. Mai mult, ea ar fi intrat într-un birou din cadrul ONRI fără a purta masca de protecţie.

Activitatea cu publicul a ONRI, suspendată

Reprezentanții ONRI au ajuns la concluzia că cel mai bine ar fi să suspende activitatea cu publicul din Iași, dat fiind că mai mulți angajați au fost confirmași cu noul coronavirus.

'Începând de luni, 9 noiembrie 2020, până la o dată care vă va fi comunicată ulterior, accesul în clădire nu va fi permis întrucât au fost confirmate cazuri pozitive de Covid-19 în rândul angajaţilor ONRI şi se vor efectua toate măsurile de igienizare. Prin dezinfecţia spaţiilor, unde s-au desfăşurat activităţile compartimentelor artistice, tehnice, administrative şi economice (săli de repetiţie, săli de studiu, sala de balet, cabine, vestiare, birouri, băi, holuri), prin intermediul substanţelor biocidem a lămpilor UV şi prin nebuliare.

Aceste măsuri se impun pentru a nu va periclita sănătatea în contextul actual', au precizat reprezentanţii ONRI.

Citește și: Ce mai face Beatrice Rancea după ce a fost jurat la „Dansez pentru tine”

Citește și: Beatrice Rancea, confirmată pozitiv cu coronavirus! Care este starea ei de sănătate:”Am luat legătura cu medicul și…”

Citește și: Beatrice Rancea, primul interviu după 6 ani de absență! Motivul pentru care n-a mai apărut la TV:”Mi-am încheiat cariera ca dansator!”

Citește și: Actorul Dan Condurache din serialul Vlad face declarații neașteptate după 50 de ani de carieră:„Câți bani dă societatea pe tine, atâția bani faci!' / EXCLUSIV

Foto: BZI

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter