Cum se înțelege fiica Bellei Santiago de la Bravo, ai stil! cu soțul artistei: „Când s-au întâlnit prima dată...”/ EXCLUSIV

Publicat pe

Cum se înțelege fiica Bellei Santiago cu soțul ei? Este una dintre întrebările ce se află pe buzele multora. Are o poveste tulburătoare, însă nimeni și nimic nu poate să facă să dispară zâmbetul de pe chipul Bellei Santiago… pentru că ea este o învingătoare! A luptat pentru o viață mai bună, pentru fiica ei, pentru iubire și pentru cariera artistică. La 32 de ani, carismatica filipineză le are pe toate. Concurenta de la Bravo,ai stil! ne-a vorbit despre relația cu fiica ei, ce relația are cu soțul ei și ce s-a întâmplat cu tatăl biologic al fetiței sale.

CITEȘTE VIVA DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ai o fiică superbă. Permite-mi să te felicit pentru buna educație pe care i-ai oferit-o! Îți seamănă leit și pare a fi o Bella Santiago în miniatură. Cum este relația dintre voi? Ca între o mamă și o fiică sau mai degrabă ca între două surori?

Ne înțelegem foarte bine, mai degrabă ca două surori, este foarte inteligentă și pot vorbi cu ea orice, chiar dacă are doar 10 ani. Este isteață. Vorbesc cu ea ca și cum aș povesti cu un om matur. Când mergem în oraș, oamenii au impresia că suntem surori, este aproape cât mine de înaltă, multă lume ne confundă. (zâmbește)

Cum se înțelege fiica Bellei Santiago de la Bravo, ai stil! cu soțul artistei: „Când s-au întâlnit prima dată...'/ EXCLUSIVCum se înțelege fiica Bellei Santiago de la Bravo, ai stil! cu soțul artistei: „Când s-au întâlnit prima dată...'/ EXCLUSIV

Bella Santiago, despre relația fiicei sale cu soțul ei

Soțul tău cum se înțelege cu fiica ta? Descrie-ne puțin momentul în care s-au întâlnit prima dată…

O iubește foarte mult pe fata mea, mă simt așa „geloasă uneori, când văd că ea este mult mai lipicioasă cu el decât cu mine. Probabil i-a fost dor să aibă un tată în viața ei… Când s-au întâlnit prima dată, poate nu mă credeți, dar când am aterizat pe aeroportul din Filipine, fata mea a sărit direct în brațele soțului meu.

Citește și: Cine este Bella Santiago, noua concurentă Bravo, ai stil!A câștigat X Factor

Citește și: Cum a învățat filipineza Bella Santiago limba română, în doar trei ani

Citește și: De ce a acceptat Cătălin Zmărăndescu să participe la Survivor:„Am un psihic diabolic'. Ce i-a spus soția înainte de a pleca / EXCLUSIV

Citește și: Emil Rengle, conflict cu toți colegii de la Survivor:„Vă prefaceți că sunteți bărbați'

Bella Santiago de la Bravo, ai stil, adevărul despre tatăl biologic al fiicei sale

Confesiunea ta de la „Bravo, ai stil! Celebrities le-a adus lacrimi în ochi telespectatorilor. Ai povestit cum tatăl fiicei tale te-a părăsit, la scurtă vreme după ce ai născut. Ce s-a întâmplat atunci, mai exact?


M-am îndrăgostit de un bărbat care era în armată, aveam 20 de ani. El venea două zile pe lună acasă, așa am avut o relație de un an. Am rămas însărcinată. După ce am născut, și-a cunoscut fiica și a plecat din nou la război, în Afganistan. Mi-a promis că după o săptămână va reveni. Am așteptat o săptămână, un an și nu am mai auzit nimic de el. Am zis că merg mai departe, că sunt puternică și că îmi voi crește singură fata. A fost foarte greu, în fiecare zi plângeam, nu știam dacă mai vine acasă… A fost foarte, foarte greu…

Kescielle întreabă despre tatăl ei biologic? Vrea să îl cunoască? Ce i-ai spus despre el până acum?

Da, știe toată povestea, însă cred că s-a resemnat și nu a mai întrebat niciodată despre tatăl ei biologic.

Bella Santiago de la Bravo, ai stil: „Este grea depărtarea de copilul tău'

Fiica ta îți moștenește talentul muzical? Își dorește să devină cântăreață sau are alte planuri? Ce hobby-uri are?

Am încercat să o învăț să cânte, dar mi-a spus că nu își dorește, în schimb cântă la pian și îi place foarte mult, cred că mă va acompania într-un viitor apropiat. (zâmbește) Eu o voi susține în tot ceea ce va dori să facă, indiferent de drumul pe care și-l va alege în viață.

Știu că ai trecut prin multe până ce ți-ai văzut visul împlinit, acela de a o aduce pe fata ta în România. Ați fost despărțite câțiva ani, ea în Filipine, tu în România. Cât de grea a fost acea perioadă și cum ați reușit să vă regăsiți?

M-a durut foarte tare depărtarea acelor ani în care nu a fost lângă mine, însă m-am bucurat enorm atunci când am reușit să o aduc aici, lângă mine. Au fost doi ani când nu am văzut-o, ea a stat acolo, în Filipine, cu mama mea. Am fost foarte tristă în acea perioadă, deși vorbeam foarte des la telefon, ne vedeam pe video call. Este grea depărtarea de copilul tău, este un sentiment pe care cu greu îl poți descrie

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter