Cine este Bella Santiago, noua concurentă Bravo, ai stil! A câștigat X Factor

Publicat pe

Cine este Bella Santiago, noua concurentă de la Bravo, ai stil! Mega-surpriză pentru fanii emisiunii Bravo, ai stil! După ce Nicoleta Dragne a fost eliminată, o nouă concurentă va păși în competiție. Numele ei este Bella Santiago și probabil o cunoașteți deja din cadrul altor show-uri de televiziune. În 2018, ea a câștigat X Factor, impresionând publicul cu vocea ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Bella Santiago, noua concurentă de la Bravo, ai stil! O nouă săptămână, noi surprize pentru telespectatorii emisiunii Bravo, ai stil! După ce Nicoleta Dragne a părăsit competiția, miercuri, pe 22 decembrie 2021, o nouă concurentă va intra în concurs. Este vorba despre nimeni alta decât Bella Santiago. Se pare că pe lângă muzică, marea ei dragoste, vedeta e pasionată și de modă. Așadar, nu a stat pe gânduri și a acceptat noua provocare din viața ei.

Cine este Bella Santiago, noua concurentă Bravo, ai stil! A câștigat X FactorCine este Bella Santiago, noua concurentă Bravo, ai stil! A câștigat X Factor

Cine este Bella Santiago, noua concurentă de la Bravo, ai stil! Sâmbătă seara, în cea mai recentă gală de la Bravo, ai stil, Nicoleta Dragne a fost eliminată. Blondina a părăsit competiția după ce a fost cel mai puțin votată de către telespectatori. Diferența dintre ea și fosta ei colegă, Mellina, a fost una foarte mică la voturi. În locul ei va intra Bella Santiago, o celebră artistă de la noi.

Citește și: Cum a învățat filipineza Bella Santiago limba română, în doar trei ani.Câștigătoarea X Factor 2018 are o ambiție de invidiat!

Citește și: Bella Santiago și iubitul ei au anulat nunta. Câștigătoarea X Factor pregătise totul:„Aveam și rochie și invitații'

Citește și: Mădălin Ionescu, detalii intime din relația cu Cristina Șișcanu:„Măcar două zile pe săptămână…'

Citește și: Alexandru Arșinel a revenit pe scenă după operația la inimă:„Un adevărat medicament'

Cine este Bella Santiago, noua concurentă Bravo, ai stil!

Cine este Bella Santiago, noua concurentă de la Bravo, ai stil! Bella Santiago are 32 de ani și e de origine filipineză. Ea s-a născut pe 1 decembrie 1989, în Dasmariñas, Filipine. După ce Nicoleta Dragne a părăsit competiția Bravo, ai stil!, ea va intra cu drepturi depline în concurs. Se va alătura celorlalte concurente începând de miercuri, 22 decembrie 2021.

De-a lungul timpului, Bella Santiago a cucerit publicul prin vocea ei inconfundabilă. A cântat pe marile scene ale lumii și a participat la mai multe show-uri de televiziune, inclusiv în țara noastră. Printre ele se numără Românii au Talent, Eurovision și X Factor. Pe cel din urmă l-a și câștigat în anul 2018.

Bella Santiago de la Bravo, ai stil! și-a descoperit talentul muzical încă de la o vârstă fragedă. La 12 ani, ea a început să ia cursuri de muzică. Câțiva ani mai târziu, la 15 ani, ea începuse deja să susțină concerte publice și private în Filipine, Malaezia și Taiwan. În 2016, câtăreața a decis să se stabilească în România, îndrăgostindu-se de țara noastră.

Bella Santiago de la Bravo, ai stil! a câștigat X Factor în 2018

Cine este Bella Santiago, noua concurentă de la Bravo, ai stil! Bella Santiago este încântată să participe Bravo, ai stil! și a recunoscut că are mari emoții. Dintre jurați, cel mai teamă îi este de Maurice Munteanu, dar speră să-l impresioneze cu ținutele ei. Așadar, se declară determinată să dea tot ce-i mai bun în competiția de stil.

„Mă simt foarte bine la filmări, aveam emoții înainte de a intra în competiție în ceea ce le privește pe contracandidatele mele. Dintre jurați, cel mai teamă îmi este de Maurice Munteanu, însă sper să îl impresionez cu ținutele și momentele mele și să pot face față cu brio provocărilor', a spus Bella Santiago, conform unui comunicat de presă.

Potrivit unui teaser lansat deja pe YouTube, Bella Santiago va avea un debut „exploziv' la Bravo, ai stil. Încă din prima clipă, ea îi va impresiona pe jurați cu vocea ei, dar și cu atitudinea.

Nicoleta Dragne, prima reacție după ce a fost eliminată de la Bravo, ai stil!

Cine este Bella Santiago, noua concurentă de la Bravo, ai stil! Nicoleta Dragne a părăsit competiția Bravo, ai stil! în gala de sâmbătă. A părăsit concursul după ce a fost cel mai puțin votată de cei de acasă. Diferența dintre ea și fosta ei colegă Mellina a fost una foarte mică în privința voturilor. Fosta concurentă de la Insula Iubirii, a spus că se aștepta să plece din emisiune, iar de aceea nu a avut nicio emoție.

„Știam, de aia sunt calma. De aceea nu am nicio emoție. Îmi pare rău doar că eu nu sunt un om de televiziune, nu fac asta mereu, dar stiu cum funcționează lucrurile și stiu că nu tine de mine.

Nu tine numai de tine și când nu mai deții tu controlul și nu tii frâiele, iți pare rău că nu mai ești acolo, dar nu ai de ce să suferi pentru că nu a depins de tine. Mă bucur că v-am cunoscut pe toți.', a spus Nicoleta Dragne la Bravo, ai stil!

Mellina s-a arătat uluită în gala de sâmbătă de la Bravo, ai stil! Artista se aștepta ca ea să părăsească emisiunea: „Eu sunt socata, sincer! Mă așteptam eu să ies! Nu aveam nicio treaba!'.

Sursă foto: Instagram, Comunicat de presă, Captură YouTube

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter