Ben Affleck s-a despărțit de actrița Ana de Armas. De ce și-au spus "adio" prin telefon

Publicat pe

O nouă despărțire în showbiz! Actorii Ben Affleck și Ana de Armas s-au despărțit după mai puțin de un an de relație. Cei doi și-ar fi spus adio prin telefon, fără să se întâlnească pentru a discuta și a-și lua la revedere. Iată care au fost motivele care au dus la destrămarea relației.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ben Affleck şi Ana de Armas s-au cunoscut pe platoul de filmare al thrillerului psihologic „Deep Water’. Filmările s-au încheiat în New Orleans, în noiembrie, iar de atunci, ei au fost fotografiaţi împreună cu mai multe ocazii.

Înainte de a începe relația cu starul din Battman, actrița de origine cubaneză a avut o relație cu Bradley Cooper. La rândul lui, Affleck tocmai se despărțise de Shauna Sexton, model Playboy în vârstă de 22 de ani. 

Ben Affleck s-a despărțit de actrița Ana de Armas. De ce și-au spus "adio" prin telefonBen Affleck s-a despărțit de actrița Ana de Armas. De ce și-au spus "adio" prin telefon

Ben Affleck și Ana de Armas au pus punct relației după câteva luni

La mai puțin de un an după apariția mai multor imagini cu cei doi, a venit și vestea despărțirii. Ana de Armas și Ben Affleck și-au spus „adio” prin telefon, dată fiind distanța mare dintre cei doi.

Fostul soț al lui Jennifer Garner se afla în Los Angeles, iar fosta iubită a lui Bradley Cooper era în Cuba. Cei doi au lămurit toate aspectele legate de relația lor înainte de a lua o asemenea decizie importantă.

„Au discutat îndelung despre viitorul lor şi au hotărât să-şi urmeze fiecare drumul', a precizat un apropiat al actorilor pentru People.

De ce s-a despărțit Ben Affleck de Ana de Armas

Motivul despărțirii lui Ben Affleck de Ana de Armas după mai puțin de un an de relație a fost distanța. Se pare că Ana de Armas nu ar fi vrut să se mute la Los Angeles, iar Ben Affleck nu s-a putut despărți de copiii lui.

„Relaţia lor era complicată: Ana nu vrea să locuiască în Los Angeles, în vreme ce Ben trebuie să fie acolo, pentru că acolo sunt copiii lui', a mai povestit aceeași sursă.

Citește și: După experiența cu Ben Affleck, Jennifer Garner nu-și mai dorește aventuri.Iată care e motivul!

Citește și: O nouă idilă la Hollywood?Bradley Cooper, surprins pe plajă, în ipostaze tandre, cu fosta soție a lui Ben Affleck

Citește și: Ben Affleck s-a cuplat cu actrița cubaneză Ana de Armas!”Noua Bond Girl” abia s-a despărțit de Bradley Cooper

Citește și: Julia Chelaru, de nerecunoscut după divorț.Cum arată acum

Ben Affleck vrea să fie un tată responsabil

Cei doi, însă, ar fi rămas în relații bune. Se respectă în continuare, iar sentimentele puternice care i-au legat nu s-ar fi stins încă.

„Ana şi Ben se află în puncte diferite ale vieţii, dar sentimentele de dragoste şi respect îi leagă în continuare. Ea vrea să stea în Cuba, el are trei proiecte în L.A. şi îşi doreşte, în acelaşi timp, să fie un tată responsabil. Aşadar, merg în direcţii diferite şi nu au reuşit să găsească soluţii pentru ca relaţia lor să funcţioneze în continuare', a conchis apropiatul celor doi actori.

Sursa foto: Hepta

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter