Julia Chelaru, de nerecunoscut după divorț. Cum arată acum

Publicat pe

Julia Chelaru făcea parte din Trupa Sexxy și atrăgea toate privirile când își făcea apariția pe scenă. Anii au trecut, iar vedetele din anii 2000 s-au schimbat și ele. Acum, după divorțul de actorul Bogdan Jianu, artista pare transformată total, după ce a acumulat destul de multe kilograme în plus.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cu toate că păreau să aibă o căsnicie normală, Julia și Bogdan s-au decis să divorțeze în anul 2016. Ulterior, artista a suferit enorm. Ba chiar a căzut pradă depresiei, dar și-a revenit cu mult ajutor venit din partea prietenilor. O altă lovitură după despărțire a fost, cel mai probabil, vestea că el și-a refăcut viața alături de o altă femeie.

„Este adevărat! Ne-am despărțit oficial de mai multă vreme, dar nu am vrut să ne punem pe tapet viața persoanală, întotdeauna, am fost discreți în această privință! Acum, fiecare merge pe drumul lui! Era inevitabil să nu se afle! Totuși, vă spun sincer, ne-am separat pe cale amiabilă și suntem în continuare în relații bune', declara Bogdan Jianu.

Julia Chelaru, de nerecunoscut după divorț. Cum arată acumJulia Chelaru, de nerecunoscut după divorț. Cum arată acum

Julia Chelaru, schimbare totală după divorț

Julia Chelaru și Bogdan Jianu au divorțat în mare secret, după 17 ani de relație. Artista nu a stat prea mult singură și și-a găsit alinarea în brațele lui John.

„M-aş mai mărita o dată, de ce nu? Înainte îmi păsa de gura lumii, dar acum nu mă mai cramponez de nimic, vreau să fac ce simte inima. Am primit un inel de la el, dar nu inelul ăla încă. Eu aş mai face o nuntă, mai ales că el nu a avut niciodată parte de aşa ceva. Nu a fost niciodată mire. Când iubeşti un om vrei să fii cu el şi cu acte’, a declarat solista la acea vreme, pentru click.ro.

Citește și: Cătălina Ponor se iubește cu Bogdan Jianu, fostul soț al Juliei Chelaru! 14 ani de prietenie, doi de dragoste

Citește și: Ștefan Stan a ajuns de urgență la spital cu fetița nou-născută. Cum se simte micuța

Citește și: Julia Chelaru îmbracă rochia de mireasă pentru a doua oară. „ Când iubeşti un om vrei să fii cu el şi cu acte'

Citește și: Klaus Iohannis s-a vaccinat anti-COVID-19: 'Este eficient și recomand tuturor'

Bogdan Jianu și-a refăcut viața alături de Cătălina Ponor

În 2017, când a pozat pentru coperta revistei VIVA!, Cătălina Ponor (32) mărturisea că nu are viață personală deoarece nu are timp pentru așa ceva…

„Într-adevăr, nu am viață personală, pen­tru că nu am timp de așa ceva. I-ar fi greu unui om să înțeleagă programul meu strict, în care stau 24 din 24 de ore într-un cantonament, în care am două antrena­mente pe zi, în care vin seara obosită și nu știu cum să plonjez mai repede în pat ca să mă odihnesc. La zece jumătate seara eu sunt la al doilea vis!”, declara campioana.

Iată însă că, de atunci, lucrurile s-au schimbat pentru Cătălina, care și-a găsit sufletul-pereche în persoana lui Bogdan Jianu (50), actor și regizor, fostul soț al Juliei Chelaru. Ea – sportivă cu un palmares impresionant, el – regizor reputat, au în comun și pasiunea pentru cai și pentru câini, care i-a apropiat și mai mult.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter