Klaus Iohannis s-a vaccinat anti-COVID-19: ”Este eficient și recomand tuturor”

Publicat pe

Klaus Iohannis s-a vaccinat public astăzi la ora 10.00 anti-COVID-19, la Spitalul Militar din Capitală. Președintele României a stat 15 minute sub supravegherea medicilor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Președintele Klaus Iohannis s-a vaccinat astăzi anti-COVID-19 la Centrul de vaccinare din cadrul Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central Dr. Carol Davila'. Șeful statului a fost imunizat cu serul Pfizer-BioNTech. Președintele a primit prima doză din vaccin și urmează să o primească pe a doua peste 21 de zile.

Klaus Iohannis s-a vaccinat anti-COVID-19: 'Este eficient și recomand tuturor'Klaus Iohannis s-a vaccinat anti-COVID-19: 'Este eficient și recomand tuturor'

„Tocmai m-am vaccinat. Este o procedură simplă, nu doare și vreau să subliniez că acest vaccin este sigur, este eficient și recomand tuturor vaccinarea', a spus Klaus Iohannis după ce s-a imunizat împotriva COVID.

„Vaccinarea, împreună cu respectarea măsurilor de restricție, ne vor scoate din pandemie', a mai adăugat Președintele.

Citește și: Klaus Iohannis, anunțul momentului: „Din 8 februarie se redeschid majoritatea școlilor!”

Citește și: Vaccinare anti-COVID-19 în România. Cum te poți programa și ce boli au prioritate

Citește și: Ultima oră: Guvernul a prelungit starea de alertă, în România, cu încă 30 de zile. Care sunt restricțiile

Citește și: Secretarul de stat Raed Arafat s-a vaccinat anti-COVID-19: 'Este un gest de normalitate'

Klaus Iohannis s-a vaccinat împotriva COVID-19

Marţi, Klaus Iohannis a anunţat că se va vaccina anti-COVID, public, pentru a marca începutul celei de a doua etape a campaniei de imunizare.

Nu am dorit nici eu, nici premierul, ca să zic aşa, în ghilimele, să ne băgăm în faţă. Ar fi fost, probabil, mesajul greşit, dar vineri începe a doua etapă de vaccinare în care este prevăzută vaccinarea, de exemplu, a personalului de învăţământ, a persoanelor de peste 65 de ani şi a persoanelor cu comorbidităţi, cu boli cronice, dar şi a personalului numit esenţial, de exemplu Administraţia Prezidenţială, Guvernul şi aşa mai departe. Şi pentru a marca debutul campaniei de vaccinare din etapa a doua, eu mă voi vaccina public vineri', preciza Iohannis, potrivit Agerpres.

A doua etapă de vaccinare anti-COVID a început astăzi pentru populaţia cu grad ridicat de risc şi lucrătorii care desfăşoară activităţi în domenii-cheie, esenţiale.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter