Ștefan Stan a ajuns de urgență la spital cu fetița nou-născută. Cum se simte micuța

Publicat pe

Ștefan Stan și soția lui, Simona, s-au bucurat din suflet când au devenit părinți pentru prima oară. Soția artistului a adus pe lume o fetiță sănătoasă, dar bucuria nu a durat prea mult. Micuța a fost dusă de urgență la spital, la doar câteva săptămâni de la naștere.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cei doi au mers într-un suflet cu fetița lor la spital, unde medicii i-au acordat cea mai bună îngrijire. Din păcate pentru părinții ei, a fost nevoie să fie internată de urgență și să i se pună perfuzii. Simona, soția lui Ștefan Stan, a rămas constant alături de ea. Astăzi urmează să afle și rezultatul analizelor de sânge.

„Nu pot să exprim cum mă simt, e un dar divin. O așteptăm din clipă în clipă pe scumpa noastră.Simona e însărcinată în 38 de săptămâni, iar micuța are deja, potrivit ecografului, 3,600 kg. Ne-am mutat anul acesta la casă, deși a fost destul de greu.

Nu știam la ce eforturi financiare ne băgăm în plină criză, eu nu am avut concerte așa cum aveam înainte, ca de altfel toți artiștii, ne-a fost foarte greu. Însă, am fost preocupați să ne amenajăm cuibul și să o așteptăm pe prințesa noastră cum se cuvine. Tocmai ce am montat bucătăria și camera ei', a declarat Ștefan Stan.

Ștefan Stan a ajuns de urgență la spital cu fetița nou-născută. Cum se simte micuțaȘtefan Stan a ajuns de urgență la spital cu fetița nou-născută. Cum se simte micuța

Ștefan Stan a ajuns de urgență la spital, cu fetița lui de o lună

Ștefan Stan a declarat, pentru wowbiz.ro, că a micuța a fost internată, alături de Simona, soția lui. Fetița a fost pusă pe perfuzii și i s-au făcut analize de sânge. Momentan nu sunt mai multe detalii despre starea ei de sănătate sau diagnosticul pus de medici.

Potrivit apropiaților cuplului, Simona a născut prin cezariană și atât mama, cât și bebelușul sunt perfect sănătoase. Potrivit unor apropiați, soția artistului a născut prin cezariană și atât ea cât și micuța sunt perfect sănătoase. Pentru artist și pentru soția lui așteptarea s-a terminat și, chiar dacă au avut de depășit o perioadă dificilă, venirea pe lume a micuței lor e cel mai mare dar.

Citește și: Cum a cerut-o Ștefan Stan de soție pe iubita lui:'I-am oferit inelul care a fost al mamei mele'

Citește și: Anca Țurcașiu și-a revenit complet, la 6 luni de la divorț! Cum și-a făcut apariția pe plajă, în Republica Dominicană

Citește și: Cum a cucerit-o Stefan Stan pe Andreea Mantea

Citește și: Cum și-a cunoscut Dan Negru soția:„Era studentă’. A dezvăluit și secretul unui mariaj de 15 ani!/ EXCLUSIV

Cum a cerut-o cântărețul de soție pe iubita lui

Ștefan Stan s-a însurat în secret cu aleasa inimii sale. Artistul și-a cerut iubita de soție într-un mod extrem de emoționant – i-a oferit Simonei inelul mamei lui, care s-a stins din viață cu trei săptămâni înainte de cununia lor.

Cu puțin timp înainte de a face marele pas, Ștefan Stan le-a oferit un indiciu fanilor săi de pe rețelele de socializare, postând data și ora la care urma să aibă loc evenimentul, fără a da însă alte detalii – „12:00/14/2019'. Evenimentul s-a petrecut în cea mai mare discreție, în prezența prietenilor apropiați.

Simona a avut probleme cu sarcina

La începutul lunii octombrie Ștefan Stan și-a transportat de urgență soția la spital, deoarece Simona dădea semne că ar urma să nască, deși termenul era în noiembrie. Artistul a trecut prin momente dificile, când soția lui a început să aibă simptome similare începerii travaliului. Speriat, artistul a dus-o imediat la spital pe Simona.

Din fericire, nașterea nu s-a declanșat, însă soția lui Ștefan Stan a mai rămas o vreme internată, fiind monitorizată și aflându-se sub perfuzii. Din fericire, fetița lor a fost bine, sarcina nefiind afectată, iar Simona a născut la termen.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter