Cătălina Ponor se iubește cu Bogdan Jianu, fostul soț al Juliei Chelaru! 14 ani de prietenie, doi de dragoste

Publicat pe

Gimnasta Cătălina Ponor și actorul și regizorul de filme istorice Bogdan Jianu formează un cuplu de doi ani, însă puțini sunt cei care știu că frumoasa lor relație de prietenie s-a transformat într-o poveste de dragoste…

În 2017, când a pozat pentru coperta revistei VIVA!, Cătălina Ponor (32) mărturisea că nu are viață personală deoarece nu are timp pentru așa ceva…

Într-adevăr, nu am viață personală, pen­tru că nu am timp de așa ceva. I-ar fi greu unui om să înțeleagă programul meu strict, în care stau 24 din 24 de ore într-un cantonament, în care am două antrena­mente pe zi, în care vin seara obosită și nu știu cum să plonjez mai repede în pat ca să mă odihnesc. La zece jumătate seara eu sunt la al doilea vis!

„Eu îmi asum acest sacrificiu”

Într-o relație mai apar probleme, certuri, despărțiri, și astea zdruncină cu totul echilibrul unui om. Eu îmi asum acest sacrificiu și nu mă plâng. Nimeni nu-mi impune să fac asta. E ade­vărat că sunt și foarte pretențioasă. Omul de lângă mine ar trebui să mă înțeleagă în primul rând din punct de vedere sportiv, iar în al doilea rând să mă respecte pe mine ca om, nu pentru rezultatele mele, pentru faima mea.

Probabil când o să mă las de gimnastică o să am toată viața îna­inte, o să încep să mai ies, să discut și poa­te o să fiu și puțin mai indulgentă. Când ajungi la 30 de ani, sita cerne și nu prea mai rămâne nimic acolo. Aia e proble­ma, spunea atunci Cătălina, a cărei unică relație oficială, cea cu gimnastul portorican Tommy Ramos, se sfârșise de ceva timp.

Iată însă că, de atunci, lucrurile s-au schimbat pentru Cătălina, care și-a găsit sufletul-pereche în persoana lui Bogdan Jianu (50), actor și regizor, fostul soț al Juliei Chelaru. Ea – sportivă cu un palmares impresionant, el – regizor reputat, au în comun și pasiunea pentru cai și pentru câini, care i-a apropiat și mai mult.

Prietenia lor a început în 2005

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu se cunosc din 2005, însă relația lor s-a transformat într-una de iubire mult mai târziu. Atunci, sportiva se pregătea pentru Campionatele Europene din Ungaria, iar el regiza videoclipuri și manageria artiști. După ce căsnicia lui de 10 ani cu Julia Chelaru și relația ei de patru ani cu Tommy Ramos s-a sfârșit, prietenia lor s-a transformat într-o poveste de iubire.

'Cătălina şi Bogdan se iubesc de aproape doi ani, au o relaţie frumoasă, curată. Au în comun iubirea pentru animale, pentru câini şi cai. Bogdan îl interpretează de 7 ani pe Vlad Ţepeş în filmele sale, iar gimnasta a fost prezentă de multe ori la reprezentaţiile lui.

Tot el i-a predat primele lecţii de echitaţie. Fac un cuplu frumos, iar prietenii mai glumesc câteodată şi spun că ar fi interesant un film de dragoste intitulat «Laleaua Neagră şi Dracula». Cătălinei i se spunea Laleaua Neagră, iar Bogdan şi-a căpătat acest alint după ce l-a interpretat pe Ţepeş', a declarat în exclusivitate pentru click.ro o persoană din proximitatea celor doi.

Vezi care sunt cele mai frumoase filme de dragoste!

Foto: VIVA!, Facebook

Cătălina Ponor se iubește cu Bogdan Jianu, fostul soț al Juliei Chelaru! 14 ani de prietenie, doi de dragosteCătălina Ponor se iubește cu Bogdan Jianu, fostul soț al Juliei Chelaru! 14 ani de prietenie, doi de dragoste

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter