Primele imagini cu Daniela Crudu după ce a fost bătută de iubit. Vedeta este desfigurată și are nasul bandajat

Publicat pe

Daniela Crudu a fost bătută de iubit duminică dimineață și a ajuns la spital. De când a avut loc această situație neplăcută, vedeta s-a ferit de camerele video și nu a mai ieșit din casă. Recent, Daniela Crudu a fost surprinsă când pleca de la spital, iar aceasta era desfigurată.

Încă nu este clar motivul pentru care Seco Dubravko a bătut-o pe Daniela Crudu, deși sora acesteia crede că totul s-a întâmplat din cauza geloziei. După ce a fost victima violenței domestice, fosta asistentă TV nici nu mai vrea să audă de iubitul croat și s-a despărțit imediat de el.

Daniela Crudu nu a vrut să rămână internată în spital după ce a fost bătută, astfel că a ales să meargă acasă, unde se află în grija familiei. Vedeta i-a povestit lui Dan Capatos că iubitul ei a dat-o de mai multe ori cu capul de bordul mașinii și dacă nu fugea o omora.

În urma bătăii crunte, Daniela Crudu s-a ales cu piramida nazală fisurată și cu mai multe vânătăi la nivelul feței. Deși bruneta a încercat să se ascundă de ochii curioșilor, Daniela Crudu a fost fotografiată alături de sora ei când ieșeau din spital, potrivit RomaniaTV.

Citește și: Seco Dubravko, iubitul Danielei Crudu, declarații scandaloase după ce a bătut-o:'Lui nu i se pare gravă situația'

Fosta asistentă de la 'Un show păcătos' este desfigurată din cauza bătăii și are nasul bandajat. Cel mai probabil bruneta va avea o intervenție chirurgicală la nas, dar preferă să meargă la medicul la care s-a operat înainte. Daniela Crudu și-a făcut rinoplastie în urmă cu câțiva ani, însă atunci a fost pe motiv estetic.

Daniela Crudu este îngrijită de sora și tatăl ei

Vedeta a refuzat să fie internată și a mers acasă, unde are parte de îngrijiri din partea surorii sale și a tatălui. Daniela Crudu începe să se refacă după ce a fost bătută și respectă toată indicațiile pe care le-a primit din partea medicilor.

Se simte foarte bine, se vindecă, toate merg spre bine. Totul este spre bine, se dă cu unguente, se regenerează totul. În două zile va fi bine. Sunt ferm convins că a plecat din țară, ăsta e omul. Dacă ea a decis să nu depună plângere, n-a depus, e un ordin de restricție. Totul merge extraordinar de bine, e tânără, se reface', a declarat Nelu Crudu, relatează jurnaliștii de la România TV.

Citește și: Filmul complet al episodului în care Daniela Crudu a fost bătută cu bestialitate de iubit.Motivul de la care a început întreg scandalul

FOTO: Facebook, RomaniaTV

Primele imagini cu Daniela Crudu după ce a fost bătută de iubit. Vedeta este desfigurată și are nasul bandajatPrimele imagini cu Daniela Crudu după ce a fost bătută de iubit. Vedeta este desfigurată și are nasul bandajat
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter