Seco Dubravko, iubitul Danielei Crudu, declarații scandaloase după ce a bătut-o: ”Lui nu i se pare gravă situația”

Publicat pe

Iubitul Danielei Crudu a șocat pe toată lumea nu numai cu faptul că a bătut-o pe vedetă, dar și cu declarațiile pe care le-a făcut după acest incident. Seco Dubravko a vorbit cu sora brunetei și nu este deloc îngrijorat de cele întâmplate.

Duminică dimineață, Daniela Crudu a ajuns la spital după ce a fost bătută cu bestialitate de iubitul croat. Vedeta a ajuns să fie de nerecunoscut din cauza loviturilor în față pe care le-a primit. În urma acestei bătăi, Daniela Crudu s-a ales cu piramida nazală fisurată și cu mai multe vânătăi la nivelul feței.

Sora fostei asistente TV a povestit ce i-a zis Seco Dubravko, după ce Daniela Crudu a ajuns în stare gravă la spital.

„Mi-a spus că, dacă Daniela are nevoie de ceva, să-l sune. Lui nu i se pare gravă situația, a zis că dacă ar fi bătut-o, nu mai ieșea din spital', a dezvăluit Ana, sora Danielei Crudu.

Se pare că iubitul Danielei Crudu nu vede situația atât de gravă și susține că dacă ar fi bătut-o pe brunetă aceasta nu ar mai fi ieșit din spital. Fosta asistentă a lui Capatos se află acum acasă la tatăl ei, unde încearcă să se refacă după bătaia primită de la bărbatul pe care îl iubea.

Citește și: Mesajul Biancăi Drăgușanu pentru Daniela Crudu, după ce a fost bătută de iubit:'Sunt alături de ea'

Daniela Crudu, mărturisiri cutremurătoare după ce a fost bătută de iubit

Dan Capatos a povestit la Xtra Night Show ce i-a zis Daniela Crudu. Se pare că situația este mai gravă decât ne-am fi imaginat. „Dacă nu fugeam, mă omora. Nu mai văd, am ochii lipiți și plini de sânge’i-a spus Daniela Crudu lui Dan Capatos.

În urma bătăii încasate, fosta asistentă TV s-a ales cu răni grave, iar acum este acasă la tatăl ei, unde este îngrijită de familie. Daniela Crudu a făcut declarații șocante despre starea ei de sănătate. Vedeta este extrem de speriată și nu mai vrea să audă sub nicio formă de croat.

Citește și: Filmul complet al episodului în care Daniela Crudu a fost bătută cu bestialitate de iubit.Motivul de la care a început întreg scandalul

FOTO: Facebook

Seco Dubravko, iubitul Danielei Crudu, declarații scandaloase după ce a bătut-o: 'Lui nu i se pare gravă situația'Seco Dubravko, iubitul Danielei Crudu, declarații scandaloase după ce a bătut-o: 'Lui nu i se pare gravă situația'
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter