Mesajul Biancăi Drăgușanu pentru Daniela Crudu, după ce a fost bătută de iubit: ”Sunt alături de ea”

Publicat pe

Bianca Drăgușanu și Daniela Crudu se cunosc de când erau amândouă asistente TV la 'Un show păcătos'. După ce fosta ei colegă a fost bătută cu bestialitate de iubit, blondina a reacționat.

Deși nu au mai ieșit împreună de foarte multă vreme, Bianca Drăgușanu este alături de Daniela Crudu, după ce bruneta a fost bătută cu bestialitate de iubitul croat. Vedeta a mărturisit că nu a vorbit cu fosta ei colegă, însă îi este alături indiferent de situație.

'Sunt alături de ea, indiferent de ce urmează. Nu pot să comentez acest caz delicat. Nu am păreri decât despre viața mea, lucru care ar trebui să se întâmple la modul general. Să nu-și mai dea nimeni cu părerea. O iubesc și îi sunt alături. Daniela o să treacă și peste asta. N-am vorbit zilele acestea cu ea. Sigur o stresează toată lumea', a declarat Bianca Drăgușanu pentru Cancan.

Citește și: Catălin Botezatu, sfat pentru Daniela Crudu după ce a fost bătută de iubit:”Când se ajunge la mutilare, indiferent cât ai iubi pe cineva, trebuie să renunți la tot”

Recent, Bianca Drăgușanu a fost și ea victima violenței domestice, însă l-a iertat pe Alex Bodi, bărbatul care îi este soț acum. Vedeta este surprinsă de ce i s-a întâmplat prietenei sale și îi va fi alături dacă va avea nevoie de ceva.

Pe Bianca Drăgușanu și Daniela Crudu le leagă o prietenie vechi, iar cele două se ajută atunci când au nevoie una de alta.

Citește și: Filmul complet al episodului în care Daniela Crudu a fost bătută cu bestialitate de iubit.Motivul de la care a început întreg scandalul

FOTO: Facebook

Mesajul Biancăi Drăgușanu pentru Daniela Crudu, după ce a fost bătută de iubit: 'Sunt alături de ea'Mesajul Biancăi Drăgușanu pentru Daniela Crudu, după ce a fost bătută de iubit: 'Sunt alături de ea'
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter