Cătalina Șeicaru de la Exatlon a dat vestea cea mare: este însărcinată

Publicat pe

Cătălina Șeicaru, fostă concurentă de la Exatlon România, este însărcinată. Ea a dat vestea cea mare pe rețelele de socializare.

Cătalina Șeicaru de la Exatlon a dat vestea cea mare: este însărcinatăCătalina Șeicaru de la Exatlon a dat vestea cea mare: este însărcinată

Cătălina Șeicaru de la Exatlon și-a luat fanii prin surprindere pe rețelele de socializare, postând o fotografie cu burtica de graviduță. Cătălina nu a dat nimic de bănuit până acum, mai ales că în imaginile de pe Instagram era fotografiată doar în partea de sus.

Mii de oameni au apreciat poza de pe Instagram și foarte mulți au felicitat-o pentru fericita veste.

Se pare că fosta concurentă de la Exatlon și-a dorit să fie mamă încă înainte de accepta provocarea din Republica Dominicană, scrie wowbiz.ro.

Mă văd cu un copilaș pentru că îmi plac foarte mult copiii. Vreau să am propria mea afacere la care eu și iubitul meu lucrăm deja, în domeniul moto. Mă văd administrând această mică afacere și aproape de familie, sunt o familistă„, preciza Cătălina Șeicaru, în urmă cu un an.

Cătălina Șeicaru a fost concurentă în sezonul 3 la Exatlon, alături de Diana Pivniceru, Ami, Mario Fresh, Ciprian Mariș, Andreea Zaragiu, Costin Gheorghe, Andrei Boțoacă, Ion Surdu, Andreea Arsine.

Sursa foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter