Benone Sinulescu, dezvăluiri neașteptate despre Cornelia Catanga: „Parcă şi-ar fi prevestit moartea...”

Publicat pe

Moartea artistei Cornelia Catanga a șocat pe toată lumea. De când a aflat cutremurătoarea veste, Benone Sinulescu „întors pe dos'. Acesta a mărturisit că marea doamnă a muzicii lăutărești șimțea că va muri mai devreme și era înspăimântată de această idee. Cornelia Catanga s-a stins din viață la 63 de ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Benone Sinulescu a vorbit despre dicuțiile pe care le purta cu Cornelia Catanga. Artistul a mărturisit că marea doamnă a muzicii lăutărești și-a prevăzut moartea și că se aștepta să moară mai devreme.

Benone Sinulescu, dezvăluiri neașteptate despre Cornelia Catanga: „Parcă şi-ar fi prevestit moartea...'Benone Sinulescu, dezvăluiri neașteptate despre Cornelia Catanga: „Parcă şi-ar fi prevestit moartea...'

Dumnezeu s-o odihnească! De când am aflat despre plecarea ei prematură dintre noi, sunt întors pe dos. Dar, odată cu ştirea dispariţiei sale, mi-am amintit că noi am vorbit de adesea despre lumea de Dincolo. Avea un fel aparte de a vorbi despre moarte. Era înspăimântată că va trebui să treacă prin asta, dar, în acelaşi timp, parcă ştia că va muri mai devreme. Aşa s-a întâmplat şi cu mama ei. Parcă şi-ar fi prevestit moartea! Inevitabil, când mai discutam cu ea, ajungeam şi la clipa în care totul începea cu- Nu mai am mult de trăit. Simt asta! Ca biata maică-mea!', a spus Benone Sinulescu pentru impact.ro.

Citește și: Aurel Pădureanu, revoltat după înmormântarea Corneliei Catanga:„Becali nu ne-a ajutat cu nimic. Pe Mara Bănică o credeam altfel'

Citește și: Maria Dragomiroiu, dezvăluiri dureroase despre Cornelia Catanga:”Ea nu avea din ce trăi de un an”

Citește și: Legătura neștiută dintre Nicole Cherry și Cornelia Catanga:”Mă mândresc cu asta”

Citește și: De ce lipsește Mirela Vaida azi de la Acces Direct

Cornelia Catanga și-a presimțit moartea

Benone Sinulescu a mai afirmat că ideea morții o înspâimânta pe Cornelia Catanga. Acesta și-ar fi dorit să mai urce însă o dată cu ea pe scenă și să-i încâte pe oameni cu melodiile lor.

Într-un fel, de la Cornelia Catanga mi-a rămas gustul ăsta neplăcut despre moarte. Moartea e mereu surprinzătoare. Şi pe mine, şi pe ea moartea ne speria. Aş zice azi, mai mult ca oricând, că moartea e urâtă, că ni-i fură pe cei dragi de lângă noi. Şi-mi pare tare rău că n-am mai apucat să cântâm împreună, în vara asta, pe plaiurile buzoiene, acolo unde ne-am născut şi ea şi eu!', a mai povestit Benone Sinulescu.

Artistul a mai spus că primise acceptul de principiu al Corneliei Catanga să susțină un duet special în cadrul celei de-a IV-a ediție a festivalului patronat de Benone Sinulescu, de la Siriu, care urma să aibă loc în a doua jumătate a verii, cel mai probabil în iulie.

De ce a murit Cornelia Catanga

Cornelia Catanga a făcut stop cardiorespirator, suprapus cu o evoluție mai puțin favorabilă a virusului COVID-19. Era internată la Spitalul Universitar din București, după ce o bună perioadă s-a tratat de infecția cu coronavirus acasă.

„Din păcate, Cornelia Catanga s a prăpădit. Sunt împietrită, efectiv. Un stop cardiorespirator suprapus cu un Covid a răpus-o, acum o ora, la Spitalul Universitar din Capitală. Dumnezeu să o ierte!, a scris Mara Bănică pe pagina sa de Facebook.

Cântăreața s-a mai confruntat și în trecut cu probleme de sănătate. În urmă cu aproximativ doi ani a suferit un stop cradio-respirator. La acel moment a fost operată de urgență, iar medicii i-au montat un stent.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter