Bianca Comănici de la Puterea Dragostei este însărcinată? Livian deja s-a entuziasmat: "Trebuie să ne uităm după cărucioare, pampers"

Publicat pe

Bianca Comănici ar putea fi gravidă, Livian fiind cel care a vorbit despre sarcina concurentei de la Puterea Dragostei într-un vlog.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Livian a făcut declarații total neașteptate, care a luat prin surprindere fanii privind o posibilă sarcină a Biancăi de la Puterea Dragostei. Se pare că ar avea o dereglare a menstruației, dar pentru că totuși nu i-a mai venit de trei luni au luat și în calcul ca ea să fie însărcinată.

Mai mult, Livian pare să fie sigur că Bianca este însărcinată, mulți totuși întrebându-se dacă este vorba despre o glumă sau chiar vorbește serios. El a precizat că, într-adevăr, ea nu vrea să accepte această veste, însă este convins că va deveni tată în câteva luni.

Citește și: Încă o despărțire la Hollywood!Julianne Hough i-a spus adio soțului ei după trei ani de căsnicie

Livian de la Puterea Dragostei: „Ea nu acceptă sarcina, îi e frică”

A mers sa-și facă analize, dat fiind că de curând a avut și o intervenție la buze.

„E gravidă Bianca, da. Da, am vorbit cu Bianca astăzi. Deja trebuie să ne uităm după cărucioare, pampers. Un copil o să aveți sau doi? Dacă e ca mine, doar un copil. Nu face față la mai mult. Nu fac mișto, nu i-a mai venit de 3 luni. Ea nu acceptă sarcina, îi e frică. Și-a pus și asta în buze și îi e frică. Și-a făcut analize. I-a zis și medicul că dacă își pune în buze, corpul de apără. Acum așteaptă analizele, dar îi e frică.

Citește și: Fostul soț al Antoniei va deveni tată pentru a doua oară?Detaliul care a dat-o de gol pe iubita lui Vincenzo Castellano

Ea zice că așteaptă să-i vină, că întârzie. Eu i-am spus să privească lucrurile altfel, că poate este însărcinată. Acum mă certați că spun că Bianca e gravidă. Că glumesc pe seama asta. Dacă aș spune că nu este, mă certați că de ce spun asta, nu vreau un copil cu Bianca, orice aș spune nu este bine. Ea e paranoică acum. Îi e frică să nu pățească ceva bebelușul. Am întrebat-o la ce se gândește acum, că nu a venit de 3 luni, a zis că ea așteaptă să-i vină. I-am spus să se gândească invers, că este. Dacă chiar ar fi gravidă, vă fac maine un clip și vă spun ce aș face, listă cu toate lucrurile pe care le-aș face de bucurie”, a spus Livian de la Puterea dragostei pe vlog.

Cei doi par din ce în ce mai apropiați în ultima perioadă, după ce s-au despărțit în lacrimi după mai multe luni de relație.

Sursa foto: Instagram

Citește și: Bodo de la Proconsul a făcut infarct. Artistul a fost operat de urgență:'Mi s-au montat trei stenturi'

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter