Ioana Ginghină și fostul ei soț s-au împăcat? Ce declarații surprinzătoare a făcut actrița: „Ne face și pe mine și pe fiica mea fericite”

Publicat pe

Vestea despărțirii Ioanei Ginghină de soțul ei a luat prin surprindere pe toată lumea. Divorțul a fost unul dificil și dureros, însă cei doi au decis să se comporte normal, pentru că au o fiica împreună. 

Cei doi au fost împreună timp de 12 ani, iar divorțul a fost unul cu mult scandal, mai ales în presă. 

Iată că acum, lucrurile au revenit la normal, iar actrița și fostul ei soț au decis să se comporte normal și să aibă o relație decentă și civilizată. 

Motivul a fost chiar Ruxandra, fiica lor. Ioana Ginghină a povestit pe blogul ei toată situația. 

„În capul meu, vina era doar a fostului soț pentru asta, deci când venea să o ia, eram un pachet de nervi. Nu mă certam, mai ales de față cu Ruxi, însă acea energie, acea apăsare se simțea de la o poștă, iar copilul nu are nevoie de asta. Dar ușor, am învățat să apreciez timpul în care rămâneam singură. Citeam, ieșeam, mă uitam la ce filme voiam eu, așa că plecările Ruxandrei la tatăl ei s-au transformat în escapade frumoase și linistite pentru mine. Atunci am realizat că trebuie să am o relație frumoasa de parteneriat cu fostul. Mă face și pe mine și pe fiica mea fericită', a spus Ioana Ginghină.

Are un nou iubit și e fericită

Actrița a afirmat mereu că nu și-a pierdut încredere în iubire, însă a așteptat să se liniștească apele pentru a-și face publică relația. Chiar dacă a recunoscut că este fericită și îndrăgostită, Ginghină nu a spus foarte multe despre viața ei amoroasă, tocmai pentru a nu o pune într-o poziție delicată pe fiica ei, Ruxandra, care este la vârsta adolescenței.

Ioana Ginghină și fostul ei soț s-au împăcat? Ce declarații surprinzătoare a făcut actrița: „Ne face și pe mine și pe fiica mea fericite'Ioana Ginghină și fostul ei soț s-au împăcat? Ce declarații surprinzătoare a făcut actrița: „Ne face și pe mine și pe fiica mea fericite'

„Sunt fericită, sunt îndrăgostită. Nu vreau să dau mai multe detalii, că e vorba de Ruxy, vreau să o menajez de toate aceste informații. Experiența prin care am trecut mă face să știu clar că mai rău de atât nu se poate. Am trecut printr-o chestie, e ok, ne despărțim. Ce poate să se mai întâmple?', a spus actrița, recent, la o emisiune TV. Chiar dacă acum se simte extrem de bine alături de noul bărbat din viața ei, Ioana vrea doar să trăiască clipa, să se simtă fericită și apreciată ca femeie, fără să se gândească o clipă la ideea de a îmbrăca din nou rochia de mireasă. După două mariaje eșuate, actrița a concluzionat că nu o căsătorie este cheia fericirii în cuplu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter