Bianca Comănici de la Puterea Dragostei și-a făcut primul tatuaj. Ce semnificație are

Publicat pe

Bianca Comănici de la Puterea Dragostei și-a făcut primul tatuaj, iar asta îl va înfuria cumplit pe tatăl ei. Fosta concurentă de la show-ul matrimonial de la Kanal D a luat decizia de a-și desena pe piele ceva care să o reprezinte.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Bianca Comănici de la Puterea Dragostei și-a făcut primul tatuaj și a împărtășit experienața ei printr-un vlog. Fosta concurentă și-a tatuat o fetiță cu capul în nori și spune că o reprezintă în totalitate. „Nu credeam vreodată că o să ajung să trăiesc această zi! Mi-am făcut primul tatuaj!', a spus bruneta.

Bianca Comănici de la Puterea Dragostei și-a făcut primul tatuaj. Ce semnificație areBianca Comănici de la Puterea Dragostei și-a făcut primul tatuaj. Ce semnificație are

Deși a avut mai multe variante de tatuaje, Bianca Comănici de la Puterea Dragostei l-a ales pe cel cu o fetiță cu capul în nori. Ea susține că acest tatuaj o reprezintă în totalitate și îi va da putere să revină cu picioarele pe pământ.

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei și-a amintit de reacția părinților ei atunci când i-a anunțat că se va tatua. Tatăl ei nu a vrut să audă sub nicio formă de așa ceva. „Mi-am amintit că mă omoară tata dacă mă vede cu tatuaj! Mi-a zis că nu mai am ce căuta la el acasă', a glumit Bianca Comănici.

Citește și: Meda și Nicos, eliminați de la Puterea Dragostei împreună: „Iubirea lor nu mai suportă bariere”

Citește și: De ce s-au despărțit Deea și Ricardo de la Puterea Dragostei: „Ca mine nu o să mai găsească!”

Citește și: Bianca Comănici de la Puterea Dragostei, schimbare de look. Cum arată blondă

Citește și: Cristi Comănici de la Puterea Dragostei, dat de gol de Mariana. Are o iubită în afara casei

Bianca Comănici de la Puterea Dragostei a trecut peste despărțirea de Livian

Andreea Mantea s-a întâlnit cu Bianca Comănici de la Puterea Dragostei, iar fosta concurentă a izbucnit în plâns când a văzut-o pe fosta prezentatoare a show-ului matrimonial de la Kanal D. Printre lacrimi, Bianca Comănici i-a povestit vedetei despre despărțirea de Livian.

'Sunt mai bine acum, adică, am trecut peste aș putea să spun, cu relația, am început să învăț pentru școala de șoferi… De el nu vreau să deschid subiectul… acolo eram la emisiune și lumea s-a obișnuit cu mine, da, nu toată lumea nu reușește să mă facă să mă deschid și am încercat să închid subiectul cât am putut… Nu, prefer să ignor, e mai bine așa.

Cred că acum am iubit, pentru că am realizat după că l-am iubit, nu în timp ce eram într-o relație pentru că mi-am dat seama că fericirea lui este fericirea mea. Dacă este fericit și eu sunt fericită, cu toate că nu am mai păstrat legătura deloc.' a spus Bianca, în timp ce plângea în hohote.

FOTO: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter