Bianca Drăgușanu a vrut să se arunce în fața mașinilor, după o ceartă aprinsă cu Alex Bodi

Publicat pe

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi sunt două firi vulcanice, iar atunci când se ceartă ies scântei. Un episod neașteptat a avut loc recent, iar gestul pe care vedeta a vrut să-l facă a surprins pe toată lumea. Bianca Drăgușanu ar fi vrut să se arunce în fața mașinilor, după o ceartă cu Alex Bodi.

Pe data de 3 decembrie, vedeta și soțul ei au termenul de divorț, însă nici ei nu știu dacă vor alege să divorțeze sau vor uita de această decizie. În presă a apărut un nou filmuleț în care Bianca Drăgușanu și Alex Bodi se ceartă, că fac scandal în stradă nu mai este un lucru neobișnuit când vine vorba de ei, însă gestul nesăbuit al blondinei l-a îngrozit pe afacerist.

Totul s-a întâmplat în fața unui restaurant de fițe din București, iar cei doi nu au mai ținut cont că toată lumea îi auzea și se uita la ei în timp ce se certau. Momentele tensionate dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au fost surprinse de camerele video amplasate lângă restaurant. La cearta lor a asistat și un prieten de-al cuplui, care a încercat să-i liniștească la un moment dat.

Într-o fracțiune de secundă, Bianca Drăgușanu a fugit de lângă Alex Bodi și ar fi vrut să se arunce în fața mașinilor, potrivit cancan.ro. Soțul vedetei a reacționat imediat și a tras-o de lângă carosabil, apoi a luat-o în brațe și încerca să o calmeze.

Citește și: Alex Bodi, deranjat de postările Biancăi Drăgușanu pe internet! Suma fabuloasă pe care o câștigă blondina lunar doar de pe Instagram

Bianca Drăgușanu, primele declarații după scandalul cu soțul ei

După ce în presă au apărut informații despre scandalul dintre Bianca Drăgușanu și soțul ei, vedeta a luat atitudine și a lămurit situția. Fosta soție a lui Victor Slav a declarat că nu a vrut să se arunce în fața mașinilor.

„Din respect pentru relația pe care am avut-o, nu vreau să dau mai multe detalii, dar totuși mi se pare exagerat să se scrie despre mine că aș fi vrut să mă arunc în fața unei mașini. Am un copil, sunt o femeie echilibrată, conduc o afacere de succes, de foarte mulți ani. Nu am motive nici măcar să intru în depresie. Depresia pentru mine este un lux, iar dramele pentru mine sunt ceva de poveste. Am avut o relație, într-adevăr, mai tensionată și atipică, cu acest om pe care am să-l respect datorită faptului că s-a trezit lângă mine și în casa mea aproximativ un an de zile', a spus Bianca Drăgușanu, pentru Spynews.ro.

Motivul conflictelor Biancăi Drăgușanu cu Alex Bodi

Înainte să ajungă să depună actele de divorț la notar, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit și s-au împăcat de zeci de ori și de fiecare dată a fost o alegere „definitivă'. Invitați la Xtra Night Show, cei doi (încă) soți au povestit cum reușesc să ajungă permanent în conflict – unul dintre motive este, fără doar și poate, faptul că amândoi sunt firi pasionale și impulsive, iar al doilea este gelozia…

„Să ne înțelegem! Perioadele astea tensionate există, dar cred că în orice cuplu, acolo unde există pasiune, există și o doză de tensiune. Nu există mereu, că nu funcționăm așa. Nu suntem dili-dili… chiar de tot. Pentru că există o pasiune foarte mare între noi și sentimentul ăsta de apartenență – tu ești a mea, eu sunt al tău -, intervine tensiunea asta, bazată pe niște chestii concrete, de altfel, în care ne pierdem cumpătul.'

FOTO: Facebook

Bianca Drăgușanu a vrut să se arunce în fața mașinilor, după o ceartă aprinsă cu Alex BodiBianca Drăgușanu a vrut să se arunce în fața mașinilor, după o ceartă aprinsă cu Alex Bodi
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter