Bianca Drăgușanu, detalii despre bătăile primite de la Alex Bodi. S-a aflat totul după două luni: ”M-a tras de păr și...”

Publicat pe

Amănunte neștiute ies la iveală despre bătăile pe care Bianca Drăgușanu le-a primit de la Alex Bodi. Vedeta a recunoscut că a fost victima violenței domestice, însă la vremea respectivă și-a iertat soțul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

În urmă cu câteva luni, Bianca Drăgușanu a mers la Poliție, acolo unde a cerut ordin de protecție împotriva lui Alex Bodi. Iată că la două luni de la acest episod scandalos, s-a aflat ce vedeta a povestit în fața instanței.

Bianca Drăgușanu a declarat cu lux de amănunte bătăile pe care le primea de la fostul ei soț, Alex Bodi. Vedeta era speriat și se temea ca bărbatul cu care a fost căsătorită să nu o mai lovească din nou. 'M-a tras de păr de mai multe ori, m-a bruscat și m-a strâns cu putere în brațe', ar fi declarat Bianca Drăgușanu în fața autorităților, potrivit Cancan.

Mama fetiței lui Victor Slav a fost agresată fizic de Alex Bodi în repetate rânduri. Ba chiar la un moment dat, Bianca Drăgușanu a făcut publice imagini când avea fața vânătă din cauza loviturilor.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit din nou

La câteva săptămâni după ce au divorțat și vedeta a fost la Poliție, cei doi s-au împăcat. Relația lor nu a durat prea mult nici de această dată, pentru că Bianca și-a făcut bagajele și a plecat din vila de lux a lui Alex Bodi.

Bianca Drăgușanu, detalii despre bătăile primite de la Alex Bodi. S-a aflat totul după două luni: 'M-a tras de păr și...'Bianca Drăgușanu, detalii despre bătăile primite de la Alex Bodi. S-a aflat totul după două luni: 'M-a tras de păr și...'

Vedeta l-a iertat pentru tratamentul agresiv pe care l-a primit și i-a mai dat încă o șansă afaceristului. Se pare că nici de această dată relația lor nu a funcționat, pentru că după două luni și-au spus din nou adio.

'Nu s-au înțeles deloc în izolare și și-ar fi dat seama că nu sunt compatibili. După ce au decis să o «rupă», Alex a plecat la Mediaș, iar, luni, Bianca s-a întors în apartamentul ei din București, pentru că nu cred că mai are ce să caute în vila din Pipera. De data asta, par să fie extrem de hotărâți cu despărțirea. Și-au scos toate pozele de pe Instagram și nici nu se mai urmăresc. Cred că e semn clar că «divorțul» e definitiv', a declarat un apropiat al celor doi, în exclusivitate pentru Cancan.

Citește și: Divorț cu scandal! Bianca Drăgușanu a venit însoțită de bodyguarzi la notar și s-a certat cu Alex Bodi: 'Mi-a luat telefonul și l-a spart'

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter