Bianca Drăgușanu și-a făcut o nouă intervenție estetică. Cum arată acum: „Îmi doresc să am o formă cât mai voluminoasă”

Publicat pe

Bianca Drăgușanu și-a făcut o nouă intervenție estetică. Bianca Drăgușanu a ajuns, din nou, pe mâna medicilor esteticieni. La ce intervenție a recurs de data aceasta. Vedeta a postat mai multe imagini, după intervențiile la care a apelat, la una dintre cele mai cunoscute clinici din Capitală. Iată cum arată Bianca Drăgușanu, după noile intervenții estetice făcute!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu și-a făcut o nouă intervenție estetică. Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul românesc, care se bucură de o mare notorietate. Blondina are o viață tumultuoasă, mereu în atenția publicului, a celui care o urmărește îndeaproape, mai ales pe rețelele de socializare. Bianca este foarte activă, în mediul online, acolo unde împărtășește cele mai frumoase momente din viața ei cu internauții.

Bianca Drăgușanu și-a făcut o nouă intervenție estetică. Cum arată acum: „Îmi doresc să am o formă cât mai voluminoasă'Bianca Drăgușanu și-a făcut o nouă intervenție estetică. Cum arată acum: „Îmi doresc să am o formă cât mai voluminoasă'

Bianca Drăgușanu este o fire foarte deschisă și nu ratează să le arate oamenilor din online, cu ce se ocupă, ce activități are sau ce intervenții estetice își mai face. Este cunoscut deja faptul că vedeta este adepta intervențiilor estetice, pentru că adoră să arate perfect. De data aceasta, fosta prezentatoare TV le-a arătat tuturor cum arată, după ce a trecut pragu medicului estetician.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Bianca Drăgușanu nu l-a însoțit pe Gabi Bădălău, la nunta lui Florin Salam: 'Pentru mine, nu există aceste persoane'

Citește și: Cum o educă Bianca Drăgușanu pe micuța Sofia, fiica ei: 'Va trebui să muncească mult' / EXCLUSIV

Citește și: Olguța Berbec și Niculina Stoican, confruntare la tribunal. Ce a decis instanța în cazul de plagiat

Citește și: Ce se întâmplă cu adevărat între Oana Roman și Marius Elisei: „Sunt neînțelegeri și divergențe mari între noi la acest moment”

Bianca Drăgușanu și-a făcut o nouă intervenție estetică

Bianca Drăgușanu le-a arătat internauților ce intervenții estetice își face, ca să arate din ce în ce mai bine. se poate observa cu ochiul liber că vedeta este adepta lucrurilor frumoase, așa că ori de câte ori are ocazia, încearcă să recurgă la ele. Fosta asistentă TV și-a topit acidul din buze, în urmă cu câteva luni, iar de atunci, în fiecare lună merge în cabinetul estetic pentru a-și reinjecta acidul, însă într-o altă formă. Se pare că nu este singura metodă estetică a care vedeta s-a gândit.

Bianca Drăgușanu are de gând să-și ascundă și estompeze ridurile cu ajutorul botoxului. De altfel, blondina intentionează să își injeceteze cât mai curând și pomeții pentru a fi mai evidențiați. Vedeta de televiziune știe tot ce este important despre intervențiile estetice, așa că vrea să își accentueze și mandibula, fiind un pas necesar după accentuarea pomeților.

„Am venit să reinjectez buzele fiindcă îmi doresc să am o formă cât mai voluminoasă, mai ales buza de jos. Trebuie să imi fac programare și la baby botox pentru că vine vara și nu vreau să am riduri. (…) Îmi doresc mult să îmi fac și pomeții, vreau să fie mai evidenți. De asemenea, vreau să îmi fac și mandibula, să o accentuez, fiindcă este posibil după pomeți.”, a spus Bianca Drăgușanu pe contul ei personal de Instagram.

Câți bani a investit Bianca Drăgușanu în intervențiile estetice

Bianca Drăgușanu a investit zeci de mii de euro în toate intervențiile estetice, pe care și le-a făcut de-a lungul timpului. Vedeta nu a ezitat niciodată să vorbească despre aceste lucruri, cât și despre faptul că oamenii o acuză pentru tot ce și-a făcut în cabinetul medicului estetician. 'Unii au impresia că eu mănânc botox la micul dejun. E adevărat că sunt operată. Eu nu am ascuns asta niciodată. Nu am venit ca unele să zic ca mi s-au umflat buzele, pentru că am mâncat ardei iute sau ca mi-am pus nu ştiu ce măşti şi de aia nu mai am riduri. Eu am recunoscut toate interventiile. Dacă nu le convine unor invidioşi, e problema lor. Eu o să mă operez până mor', declara ea, cu ceva vreme în urmă, pentru Click!

Sursă foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter