Imagini controversate cu Bianca Drăgușanu și fiica ei: a pupat-o pe gură

Publicat pe

Bianca Drăgușanu este foarte activă pe rețelele sociale. Aceasta dorește să-i țină la curent pe fani cu schimbările care au loc în viața ei, ea fiind de obicei o persoană foarte deschisă. Însă, nu orice publică este pe placul urmăritorilor ei. Recent, vedeta și-a atras critici din cauza unui video cu fiica ei, Sofia, pe care a pupat-o pe gură.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu este foarte activă pe rețelele sociale. De curând, vedeta a publicat un video cu fiica ei, Sofia, în timp ce amândouă mâncau înghețată.

La un moment dat, vedeta a pupat-o pe fiica ei pe buze. Bianca Drăgușanu a fost criticată pentru acest gest pe care mulți dintre fanii ei l-au considerat nepotrivit.

Imagini controversate cu Bianca Drăgușanu și fiica ei: a pupat-o pe gurăImagini controversate cu Bianca Drăgușanu și fiica ei: a pupat-o pe gură

Cu toate acestea, nu doar Bianca Drăgușanu are obiceiul de a-și pupa fiica pe buze. Acesta este un gest pe care mulți părinți îl fac, iar, în mediul online, apar tot mai des astfel de postări. Psihologii nu recomandă asemenea gesturi.

„În cazul copilului foarte mic acest gest este contraindicat înainte de toate din cauze care ţin de igienă. Şi medicii recomandă să nu facem acest lucru din considerente legate de sănătatea copilului. Iar pe măsură ce copilul creşte, devine un gest cu încărcătură sexuală. (…)Dacă părinţii obişnuiesc să facă acest gest, copilul poate ajunge să fie confuz în ceea ce priveşte semnificaţia lui şi chiar să fie jenat. Mai ales că sunt părinţi care fac acest gest şi în public', a explicat psihologul Keren Rosner, pentru Adevărul.ro.

Citește și: Răsturnare de situație!Ce spune menajera lui Alex Bodi despre bătăile pe care Bianca Drăgușanu le-a încasat

Citește și: Cum a reacționat Iulia Sălăgean, după ce Bianca Drăgușanu a acuzat-o că îi face avansuri lui Gabi Bădălău:”E ironică și falsă!”

Citește și: Maria Constantin a jignit-o grav pe Gabriela Cristea, fosta soție a lui Marcel Toader:„Supraponderală și rea'

Citește și: Sabine Schmitz, prezentatoarea Top Gear, a murit la 51 de ani

Cum e Bianca Drăgușanu ca mamă

Bianca Drăgușanu are o relație foarte frumoasă cu fiica ei, Sofia. Chiar dacă s-a despărțit de tatăl ei, Victor Slav, cei trei au rămas o familie și ambii sunt dedicați în creșterea micuței. Totuși, spune Bianca, există câteva reguli și limite pe care Sofia trebuie să i le respecte.

Ea a vorbit despre fiica ei și a spus că este răsfățată, reușind să manipuleze pe toată lumea din jurul ei. Nici cu tatăl ei situația nu este prea bună, având în vedere că face ce vrea din el. Ea este singura care îi face față micuței.

Singurul om pe care nu-l poate manipula sunt eu. În rest, pe toată lumea, cu trei lacrimi de crocodil i-a făcut knock-out. De Victor nu mai spun. De multe ori când nu reușește să potolească căluțul sălbatic mă sună și-i zic să mi-o dea la telefon., a povestit Bianca.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter