Bianca Drăgușanu își face o intervenție estetică ieșită din comun: ”Îmi fac implant de...”

Publicat pe

Bianca Drăgușanu surprinde din nou. Vedeta nu are de gând să renunțe la intervențiile estetice, iar acum a anunțat că va ajunge din nou pe mâinile medicului estetician.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ultima operație estetică pe care și-a făcut-o a fost în urmă cu câteva luni, când Bianca Drăgușanu a simțit nevoia de a avea un posterior mai mare. Vedeta a dat fuga la medicul estetician și i-a pus implant fesier.

Fosta soție a lui Victor Slav a mărturisit că nu se oprește din a-și face intervenții estetice de fiecare dată când simte nevoia sau vrea o schimbare. De data aceasta, Bianca Drăgușanu își face implant de sprâncene.

„Ce credeți? Îmi fac implant de sprâncene astăzi. Sunt ceva ieșit din comun. Îmi fac implant de sprâncene, iar doctorul mi-a spus: „pregătește-te, Bianca, o să-ți rad o mică porțiune din părul tău, dar îți va crește urgent și vei avea cele mai șmechere sprâncene ever și sunt tare curioasă ce înseamnă această procedură, dar cum aflu detalii despre ea vă țin la curent. Așa arată sprâncele mele acum… le cam desenez în fiecare zi, nu prea sunt mulțumită', a spus Bianca Drăgușanu.

Vedeta are mai multe intervenții estetice și de fiecare dată și-a asumat alegerile făcute. Bianca Drăgușanu are blefaroplastie, acid hialuronic în buze, botox, implant mamar și implant fesier.

Citește și: Motivul pentru care Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit din nou. Vedeta a părăsit vila de lux a afaceristului:'E semn clar că…'

Bianca Drăgușanu a avut probleme cu silicoanele

Totul a început în urmă cu un an când Bianca și-a făcut griji ca un sân era mai mare decât celălalt. Nimic anormal, conform medicului, numai că în cazul ei era vorba despre o cantitate destul de mare de lichid acumulat. A fost nevoie de înlăturare la acel moment.

Bianca Drăgușanu a fost operată pentru a se afla care a fost cauza de acumulare a lichidului, ținând cont și că au trecut destul de mulți ani de când implanturile i-au fost puse, mai exact 17 ani. Specialistul a ținut să precizeze că există o uzură a acestora în timp și nu există posibilitatea de fi purtate toată viața. 

FOTO: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter