Fiul lui Dan Bittman, prieten cu iubitul Margheritei de la Clejani. Au fost prinși cu droguri amândoi

Publicat pe

Alex Bittman, fiul celebrului cântăreț Dan Bittman, este prieten bun cu iubitul Margheritei de la Clejani, personajul momentului în showbizul românesc, după ce tânăra a provocat un accident din cauza substanțelor consumate la volan. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ales Bittman și iubitul Margheritei sunt prieteni buni și au fost văzuți des în același anturaj. Theodor, iubitul vedetei, este cunoscut în anturajele sale pentru multitudinea de substanțe pe care le consumă. Și pe rețelele sociale, tânărul le arată prietenilor virtuali diverse droguri și momente în care se droghează. 

Iubitul Margheritei din Clejani este și el artist, face parte dintr-o trupă de muzică trap intitulată 'Nordwului', care promovează din plin în piesele consumul de droguri, în special cel de 'Lean', un amestec de substanțe provenite din medicamente anti-depresive cu o băutură carbo-gazoasă cu efect energizant.

Unul dintre colaboratorii trupei este chiar fiul lui Dan Bittman. Alex este cel care masterizează și se ocupă de producția melodiilor trupei Nordwului. Mai mult, el a colaborat cu trupa și a cântat o strofă pe piesa iClipit, în videoclipul căruia se prezintă modul de preparare a grofului numit lean.

Theodor și Alex Bittman, dosare la DIICOT 

Atât Alex Bittman, cât și Theodor, iubitul Margherite, au dosare la DIICOT pentru posesia și consumul drogurilor de risc. În cazul lui Alex Bittman, procurorii au decis să renunțe la urmărirea penală, fiind vorba despre o cantitate mică de droguri. 

Iubitul Margheritei de la Clejani ar fi fost condamnat pentru consum și deținere de substanțe stupefiante, în anul 2017. În urma unui control de rutină, polițiștii din Urziceni i-ar fi găsit în mașina în care se afla alături de alți prieteni un pliculeț cu droguri. Theodor ar fi recunoscut în urmă cu doi ani că acele substanțe interzise îi aparțineau și că este consumator.

Fiul lui Dan Bittman, prieten cu iubitul Margheritei de la Clejani. Au fost prinși cu droguri amândoiFiul lui Dan Bittman, prieten cu iubitul Margheritei de la Clejani. Au fost prinși cu droguri amândoi

Numele trupei din care face parte iubitul Margheritei nu este ales întâmplător: Theodor chiar locuiește pe strada Nordului, zona Herăstrău, cea mai scumpă din București.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter